Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας συλλόγου Γυναικών Πάρου ¨Αρηίς

05 Φεβρουαρίου 2013 12:29

Αγαπητές φίλες και φίλοι , ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας

στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινοτητα Παροικίας.

Ευχαριστούμε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.Καλλίνικο όπως και τον Δήμαρχο κ.Χρήστο Βλαχογιάννη,τους Δημοτικούς Συμβούλους,τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων για την παρουσία τους.

Ένα υπέροχο δαχτυλίδι, κέρδισε, ο πρώτος τυχερός του φλουριού, κύριος Μουρλάς και ένα Πιεσόμετρο ο δεύτερος τυχερός ο κύριος Μοστράτος.

Ευχαριστούμε θερμά, για την μουσική επένδυση της βραδιάς, που υποστήριξε αφιλοκερδώς μια παρέα εφήβων από την Πάρο ,η οποία αποτελείται από τους ,Βασιλική Θαλασσοχωρίτη,Έλενα Αιγινίτου,Μαριάνθη Λουκή,Μανώλη Κουταλίδη, η παρουσία τους στον χώρο, μας γεμίζει κάθε φορά ,χαρά και αισιοδοξία , κάτι που αυτές τις μέρες ,όλοι έχουμε ανάγκη.

Ευχόμαστε από τα βάθη της ψυχής μας,η χρονιά του 2013 να είναι ένα έτος με σημάδια αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο, ένα έτος αγάπης και

αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας,με υγεία σ'ολους εμάς και τις οικογένειες μας. Ευχές λοιπόν για μια χρονιά με αισιοδοξία , ελπίδα και αγάπη .

Με ιδιαίτερη τιμή το Δ.Σ.του

Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηίς»

Η Πρόεδρος                             Η Γεν. Γραμματέας

Τρίχα Σταυρούλα                     Ροδίτου Αγγελική

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos