Μαζικό παρόν των παριανών στην Αθήνα για το Κέντρο Υγείας Πάρου

10 Φεβρουαρίου 2013 22:12

Αφίχθη μαζικά το μεσημέρι της Κυριακής 10/2 με το πλοίο της γραμμής, ο κύριος όγκος των παριανών

και αντιπαριωτών πολιτών που θα συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη κινητοποίηση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 11/2, προκειμένου να επιλυθούν τα τεράστια προβλήματα στο Κ.Υ. Πάρου – Αντιπάρου τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των ανθρώπων στα δύο νησιά. Η ογκώδης αυτή κινητοποίηση περιλαμβάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας, συνάντηση αντιπροσωπείας με τον Υπουργό και κατόπιν πορεία προς τη Βουλή και συνάντηση μελών αντιπροσωπείας από τα δύο νησιά με εκπροσώπους κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.

{vsig}paros-athina-10-02-13{/vsig}
Οι περίπου 400 και πλέον παριανοί και αντιπαριώτες που ταξίδεψαν το πρωί της Κυριακής από την Πάρο στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν σύσσωμα για την άθλια κατάσταση της δημόσιας υγείας σε Πάρο και Αντίπαρο, θα ενωθούν το πρωί της Δευτέρας με πολλούς συμπολίτες τους που έφθασαν ήδη στην πρωτεύουσα τις προηγούμενες ημέρες καθώς και με παριανούς που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα.

Το πλήθος που αναχώρησε την Κυριακή, συγκεντρώθηκε λίγο πριν τον απόπλου του πλοίου στο λιμάνι της Παροικίας και μετά την επιβίβασή του υψώθηκε συμβολικά στον καταπέλτη του πλοίου πανό διαμαρτυρίας. Με την άφιξη στον Πειραιά το μεσημέρι, οι παριανοί και αντιπαριώτες ξαναύψωσαν πανό κατά την αποβίβασή τους στο λιμάνι όπου τους έγινε υποδοχή και δόθηκαν οι τελευταίες χρηστικές πληροφορίες σχετικά με την αυριανή κινητοποίηση.

Το μεγάλο ραντεβού των σύσσωμων πολιτών των δύο νησιών μας με τους θεσμικά αρμόδιους και υπεύθυνους φορείς για την επίλυση των οξύτατων προβλημάτων στο Κ.Υ. κλείστηκε για το πρωί της Δευτέρας και η αγωνία όλων πλέον είναι αν θα εισακουστούν τελικά σε αυτή την ύστατη προσπάθεια διεκδίκησης του δίκαιου αιτήματος υπέρ του αγαθού και του δικαιώματος στη υγεία.

Το parianostypos.gr ακολουθεί από τη Πάρο όλες τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα της παριανής ογκώδους διαμαρτυρίας στην Αθήνα, παρακολουθεί και καταγράφει στιγμή προς στιγμή εικόνες σε φωτογραφίες και βίντεο και θα συνεχίσει να ακολουθεί και να αποτυπώνει πιστά την όλη εξέλιξη της κινητοποίησης από την αρχή μέχρι το τέλος της. Το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο του parianostypos.gr, θα δημοσιευτούν μετά την επιστροφή των παριανών συμπολιτών μας στο νησί, έτσι ώστε, όλοι να είναι σε θέση να δουν ζωντανά και να ακούσουν πιστά όλα όσα ακριβώς διαδραματίστηκαν στην Αθήνα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos