Συντονιστικό φορέων Πάρου - Αντιπάρου για τις δράσεις στην Αθήνα

11 Φεβρουαρίου 2013 23:20

Το Συντονιστικό φορέων ενημερώνει τους συμπατριώτες μας ότι σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στην Αθήνα έγιναν οι παρακάτω δράσεις:

1)Στις 9.30 το πρωϊ έξω από το υπουργείο Υγείας,με την παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών μας, ο κ.Αργουζής,εκ μέρους του Συντονιστικού έδωσε συνέντευξη ζωντανή στο τηλεοπτικό κανάλι ΜΕΓΚΑ στην εκπομπή του κ.Καμπουράκη-Οικονομέα.

2)Στις 10.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Συντονιστικού με τον υπουργό κ.Λυκουρέντζο και τελείωσε στις 11.10π.μ.

3)Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία, πρωτοφανή για τα δεδομένα της Πάρου σε όγκο και δυναμική σε παλμό, προς τα γραφεία της Ε.Ε. Επί της Βασ. Σοφίας και στο ύψος της Βουλής υπήρχαν παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ που δεν μας επέτρεψαν να φθάσουμε στα γραφεία της Ε.Ε. Αποφασίστηκε να παραδώσει τον φάκελο το Συντονιστικό και οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τη Βουλή μέχρι την επιστροφή του, φωνάζοντας συνθήματα.

4)Ακολούθως η πορεία παρατάχθηκε μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και παρέμεινε εκεί μέχρι τις 13.30,ενώ το Συντονιστικό μέσα στη Βουλή είχε τις συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα για να τους παραδώσει τα σχετικά υπομνήματα.

5)Κατά τη διάρκεια της πορείας και όχι μόνο, αρκετά κανάλια και εφημερίδες έδειξαν ενδιαφέρον για να προβάλουν το θέμα ζητώντας συνεντεύξεις από διάφορα μέλη του Συντονιστικού. Άρα ο σκοπός να πάρει πανελλαδικές διαστάσεις το θέμα της υγείας επετεύχθη.

6)Στην πορεία συμμετείχε επίσης ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ.Συρμαλένιος Νικόλαος και η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε στους συγκεντρωμένους έξω από τη βουλή και Μανώλης Γλέζος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

7)Το Συντονιστικό με την άφιξή του στην Πάρο θα συνεδριάσει εκ νέου για να εκτιμήσει αναλυτικά την κατάσταση να χαράξει τα επόμενα βήματα και να ενημερώσει όλους τους συμπολίτες μας.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΩΝ

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos