Δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον υπουργό υγείας κ. Λυκουρέντζο (Βίντεο)

13 Φεβρουαρίου 2013 13:03

Μετά από μια συνάντηση που διήρκησε μια ώρα και δέκα λεπτά ο υπουργός υγείας κ. Λυκουρέντζος μιλάει στα ΜΜΕ για τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Επίσης ακολουθεί η δήλωση του μέλους του συντονιστικού φορέων Πάρου - Αντιπάρου κ. Κώστα Αργουζή ο οποίος με τη σειρά του μας μιλάει για τα αποτελέσματα της συνάντησης καθώς και η δήλωση του Δημάρχου, η οποία γίνεται στο πεζοδρόμιο στην πίσω πλευρά του υπουργείου, καθώς για λίγα λεπτά είχαμε αποκλειστεί εντός του υπουργείου λόγω επεισοδίων που ήταν σε εξέλιξη στην κεντρική είσοδο ύστερα από την άφιξη διαδηλωτών και πιο συγκεριμένα υπαλλήλων ιδιωτικών κλινικών οι οποίοι είναι απλήρωτοι έως και έξι μήνες.
Ο ΕΟΠΥΥ χρωστάει περίπου 1,1 δισ. σε ιδιωτικές κλινικές.

Τα άτομα που έλαβαν μέρος στη συνάντηση με τον υπουργό υγείας ήταν:
Ο Βουλευτής κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Συρμαλένιος, οι δύο Δήμαρχοι Πάρου - Αντιπάρου κ. Βλαχογιάννης και κ. Λεβεντάκης αντίστοιχα, ο κ. Ροδίτης πρόεδρος της Τ.Ο.Ν.Δ πάρου - Αντιπάρου, ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου κ. Αλιπράντης, η  Αντιδήμαρχος
Αντιπάρου κ. Ελένη Βιάζη, ο παπά Δημήτρης Κυδωνιεύς, ο κ. Αργουζής, ο κ. Γουρδούκης, η πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Κάγκανη, ο κ. Χουλιάρας, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Πάρου κ. Κορδονέλλη,


 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos