Ζωντανή ενημέρωση και στην κινητοποίηση της Αθήνας!

19 Φεβρουαρίου 2013 01:34

Το  parianostypos.gr, ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες των επισκεπτών του αλλά και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης που παρακολούθησαν τις εκτενείς αναρτήσεις του σε φωτογραφίες και βίντεο και ενημερώθηκαν από το πρωτότυπο υλικό που το parianostypos.gr κατέγραψε για το θέμα της

κινητοποίησης των παριανών και αντιπαριωτών στην Αθήνα. 

Το  parianostypos.gr, έχοντας μέχρι σήμερα παρουσιάσει για το θέμα βίντεο 65 λεπτών από τα 180 συνολικά λεπτά βίντεο που έχει καταγράψει, περιλαμβάνοντας σ΄ αυτά ζωντανά όλα όσα διαδραματίστηκαν, δηλώθηκαν και ειπώθηκαν στη κινητοποίηση της Αθήνας σε όλη τους την έκταση αξιόπιστα και έγκυρα, μετέφερε ζωντανά τον παλμό των εξελίξεων όπως μόνο οι αδιάψευστες εικόνες και οι ήχοι των βίντεο μπορούν να το κάνουν.

Βρεθήκαμε στην κινητοποίηση της Αθήνας, την παρακολουθήσαμε από κοντά ευρισκόμενοι στις επάλξεις της έγκαιρης, αμερόληπτης και ευρείας παρουσίασης των γεγονότων όπως μόνο το parianostypos.gr ξέρει να το κάνει για όλους εσάς που μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε την ενημερωτική προσφορά μας στο νησί.
Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos