Ε.Σ.Πάρου: Σε θετική κατεύθυνση η απόφαση του υπουργού κ Ι. Βρούτση, που αφορά στη χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες – εμπόρους

27 Φεβρουαρίου 2013 16:28

Φοβόμαστε όμως ότι ξεχάστηκε μια βασική παράμετρος σχετικά με τις προϋποθέσεις, που θα την καταστήσει τελικά άχρηστη. Αυτή της μη ύπαρξης οφειλών. Ποιος είναι αυτός που κλείνει την επιχείρηση του ? Αυτός που

τον πνίγουν τα χρέη και μεγάλο κομμάτι από αυτά είναι ασφαλιστικές εισφορές. Μόνο στο νησί μας φέτος εκατό συνάδελφοι ήρθαν για θεώρηση βιβλιάριων υγείας που σημαίνει ότι μόνο τόσοι είναι ενήμεροι.

Με αυτές τις προϋποθέσεις δεν νομίζουμε να υπάρχει συνάδελφος που θα επωφεληθεί τελικά από το μέτρο. Γιατί απ'ότι γνωρίζουμε υπάρχουν επαγγελματίες που το μοναδικό τους σημερινό πρόβλημα είναι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Αν πραγματικά λοιπόν ο υπουργός θέλει να βοηθήσει τον κλάδο ας δώσει το βοήθημα - επίδομα , παρέχοντας ταυτόχρονα ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Μελλοντικά κ.Υπουργέ, κάποιοι θα καταφέρουν να επαναδραστηριοποιήσουν τις επιχειρήσεις τους και έτσι οι οφειλές των προηγούμενων χρόνων θα μπορούν να πληρωθούν . Τότε θα έχει πετύχει η προσπάθειά σας.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

 Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                              Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos