Πάρος: Τελικά πεζοδρόμηση ή κατασκευή πεζοδρομίου;

27 Φεβρουαρίου 2013 22:24

Mε χαρά πληροφορηθήκαμε από ενημερωτικό δελτίο της παράταξης της πλειοψηφίας του Δήμου Πάρου την πεζοδρόμηση του περιφερειακού δρόμου της Παροικίας.

Η σημαντική αυτή είδηση η οποία μάλιστα δημοσιεύτηκε, όπως αναγράφεται στο ενημερωτικό δελτίο της παράταξης, ως βασικό θέμα στο μεγαλύτερο διαδικτυακό τόπο ενημέρωσης σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση, συμπίπτοντας χρονικά με την ανακοίνωση της πεζοδρόμησης της οδού Πανεπιστημίου στην Αθήνα μας έκανε διπλά χαρούμενους!

Επιτέλους η Πάρος δεν θα υπολείπεται σε τίποτα από τον κεντρικότερο δρόμο της Αθήνας, θα έχει κι αυτή τον δικό της πεζόδρομο. Για βόλτες από τους παριανούς και μη, για ψώνια από τα καταστήματα του περιφερειακού.
Χαράς ευαγγέλια από τους καταστηματάρχες του περιφερειακού οσονούπω! Μα είναι δυνατόν; Τέτοιο δώρο εν μέσω κρίσης; Μα μήπως όμως πρόκειται τελικά για γλωσσική σύγχυση;

Μήπως πεζοδρόμηση και κατασκευή πεζοδρομίου δεν είναι τελικά συνώνυμα αλλά χρησιμοποιούνται στο ίδιο κείμενο ως τέτοια; Μάλλον...
Όμως γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει... Λέτε μέσα στα άμεσα δημοτικά σχέδια να είναι η κατασκευή πεζόδρομου στον περιφερειακό μετά την κατασκευή πεζοδρομίου;
Όπως και να έχουν τα πράγματα εμείς χαρήκαμε είτε για το ένα πρόκειται, δηλαδή την κατασκευή πεζοδρομίου, είτε για το άλλο, δηλαδή την κατασκευή δρόμου αποκλειστικά για τους πεζούς!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos