Xρυσή Aυγή - Αντιφασιστική Συγκέντρωση: O Δήμαρχος Πάρου μιλάει για τα Επεισόδια...(Βίντεο)

01 Μαρτίου 2013 20:09

Επεισοδίων συνέχεια είχαμε σήμερα το πρωί  της Παρασκευής 1ης Μαρτίου, αυτή τη φορά στο λιμάνι της Παροικίας.

Συγκεκριμένα κατά την αναχώρηση των μελών της Χρυσής Αυγής από την Πάρο, ένας συμπολίτης μας έγινε θύμα της xειροδικίας τους επειδή τραβούσε φωτογραφίες από την αναχώρηση. Ακολούθησαν έντονες φραστικές επιθέσεις των χρυσαυγιτών ακόμα και σε γυναίκες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι, ενώ για την αποτροπή επέκτασης των επεισοδίων και τη διάσωση του συμπολίτη μας από τα χέρια τους κινητοποιήθηκαν αμέσως δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες έλεγξαν την κατάσταση.

Για τα πρωτοφανή αυτά επεισόδια που ξεκίνησαν από εχθές το βράδυ, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο parianostypos,gr o Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης. Ο κ. Βλαχογιάννης αναφερόμενος στο χρονκό των επεισοδίων επισήμανε την πρωτόγνωρη για την Πάρο παρουσία αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ, τον άδικο τραυματισμό δύο καθ΄όλα φιλήσυχων συμπολιτών μας ενώ τόνισε επίσης ότι για την έξαρση των επεισοδίων ευθύνεται σαφέστατα η άφιξη και δράση στην Πάρο "εξωγενών στοιχείων" από πλευράς της Χρυσής Αυγής.

Επισήμανε επίσης την παρουσία πλήθους συμπολιτών μας και κυρίως νεολαίας στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία της Μαντώς η οποία έδωσε το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η Πάρος είναι ένα ζωντανό και καθ΄ όλα ειρηνόφιλο νησί ασφαλές για τους επισκέπτες της.

Παρακολουθήστε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δημάρχου όπως αυτή δόθηκε στο parianostypos.gr.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos