Διασυλλογική Ομάδα Αλληλεγγύης

07 Μαρτίου 2013 19:05

Η Διασυλλογική Ομάδα Αλληλεγγύης που αποτελείται από

• Τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου-Αντιπάρου

• Τον Σύλλογο Γυναικών Πάρου «Αρηις»

• Τον Σύλλογο Γυναικών Νάουσας

• Τον Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας

• Τον Εκπολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Καμαρών

• Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ)Παράρτημα Κυκλάδων

Συναντήθηκε, την Παρασκευή 1 Μαρτίου και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013 και συζήτησε την σύσταση της ομάδας ,που σκοπός της, θα είναι ο συντονισμός,η υποστήριξη και η επίτευξη πολλαπλών κοινωνικών δράσεων ,μέσω ενός κοινού ταμείου , για την στήριξη κοινωφελών σκοπών με ύψιστη προτεραιότητα, στην υγεία.

Αποφασίστηκε ομόφωνα, η οργάνωση εκδήλωσης αλληλεγγύης, για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών του Κέντρου Υγείας Πάρου και των αγροτικών Ιατρείων των νησιών Πάρου-Αντιπάρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013.

Τέλος, να ενημερώσουμε, όσους επιθυμούν ,την οικονομική στήριξη ,των σκοπών της Διασυλλογικής Ομάδας Αλληλεγγύης, ότι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το γραφείο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, στο τηλέφωνο 2284022262.

Η Επόμενη Διασυλλογική συνάντηση ορίστηκε την επόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου ,στις 6 το απόγευμα ,στην αίθουσα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου.

Ο Εθελοντισμός είναι Πολιτισμός !!!

Μετά Τιμής,

Η Διασυλλογική Ομάδα Αλληλεγγύης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos