Πάρος: Συνάντηση Ανασκόπησης των εξελίξεων για το Κ.Υ Πάρου

12 Μαρτίου 2013 01:10

Tη Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μια συνάντηση ανασκόπησης και συζήτησης των εξελίξεων σχετικά με το Κ.Υ. Πάρου - Αντιπάρου μετά

την κινητοποίηση του Φεβρουαρίου στην Αθήνα και τις εκεί συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας, τους αρμόδιους πολιτικούς φορείς και κομματικούς εκπροσώπους.

Σε αυτή τη συνάντηση - συζήτηση του Συντονιστικού Οργάνου των συλλογικών φορέων της Πάρου η οποία υπήρξε πολυπληθής καθώς συμμετείχαν σε αυτήν όλοι σχεδόν οι Σύλλογοι της Πάρου, κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Κώστας Αργουζής.

Ο κ. Αργουζής, ανασκοπώντας τα γεγονότα, τόνισε ότι δεν έχει υπάρξει σχεδόν καμία πρόοδος, οι υποσχέσεις των αρμόδιων φορέων έμειναν στα λόγια και η προσπάθεια των παριανών θα πρέπει να συνεχιστεί.

Για το σκοπό αυτό, μέσα στο Μάρτιο μήνα θα οριστικοποιηθούν οι ενέργειες που θα εκτελεστούν τον Απρίλιο. Το χρονικό διάστημα από την κινητοποίηση στην Αθήνα μέχρι και σήμερα, έγινε ενημέρωση των κατοίκων των κοινοτήτων της Πάρου από το Συντονιστικό Όργανο ενώ η ημερομηνία ενημέρωσης των κατοίκων της Παροικίας θα οριστικοποιηθεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών.

Η συνάντηση - συζήτηση της 11η Μαρτίου, ήταν αρκετά εποικοδομητική καθώς ανταλλάγησαν αρκετές απόψεις και σκέψεις παρά την όποια προσπάθεια παρελκυστικής παρέμβασης.

Γεγονός είναι πάντως, ότι αυτό που όλοι απεύχονταν, δηλαδή την πτώση στο κενό των αγωνιστικών προσπαθειών του παριανού και αντιπαριώτικου λαού, φαίνεται τώρα πια ως πραγματικότητα.

Η μέχρι στιγμής αθέτηση των υποσχέσεων που εκφράστηκαν από επίσημα πολιτικά χείλη στην Αθήνα προμηνύει και δρομολογεί νέες αγωνιστικές κρούσεις που όλοι ελπίζουμε να έχουν ευτυχέστερη κατάληξη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos