Πάρος: Εκδήλωση Αλληλεγγύης για την Υγεία στην Αλυκή (Βίντεο)

26 Μαρτίου 2013 21:26

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 24/3 στο εστιατόριο του Γ.Σκανδάλη στην Αλυκή η προγραμματισμένη εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργανώθήκε από τη

Διασυλλογική Ομάδα Αλληλεγγύης της Πάρου με στόχο την οικονομική υποστήριξη του μείζονος θέματος της υγείας και πρόνοιας σε Πάρο και Αντίπαρο.

Στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση που αγκάλιασαν με την παρουσία τους οι συμπολίτες μας, στηρίζοντας έμπρακτα την εθελοντική αυτή πρωτοβουλία, κράτησε αφιλοκερδώς μουσική συντροφιά το συγκρότημα Delaparo.
Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την κάλυψη των άμεσων αναγκών υγείας και πρόνοιας στα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου. Πρόκειται για μια προσπάθεια η οποία στηριγμένη στην έμπρακτη εθελοντική συμβολή των συμπολιτών μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Και φυσικά τέτοιου είδους εθελοντικές πρωτοβουλίες δεν παρεκκλίνουν από τον τελικό στόχο της συντονισμένης αγωνιστικής διεκδίκησης των φορέων για την επίλυση του προβλήματος της Υγείας σε Πάρο και Αντίπαρο.

Το αίτημα της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Πάρου - Αντιπάρου, ήταν και παραμένει ο στόχος κάθε συντονισμένης δράσης σε επίπεδο φορέων των δύο νησιών. Η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί γιατί το δικαίωμα στη δημόσια, δωρεάν υγεία θα πρέπει να παρέχεται πρωτίστως από την πολιτεία σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας.
Όμως η εθελοντική δράση και κοινωνική αλληλεγγύη σε καιρούς δύσκολους εκτός από το ότι μπορεί να γίνει αρωγός ευαισθητοποίησης, σηματοδοτεί την υγεία και τη συνοχή του τοπικού κοινωνικού ιστού προδιαθέτοντας την ομόψυχη δράση του.
Σημαίνει επίσης ότι υπάρχει και λειτουργεί η κοινωνία των πολιτών ανεξάρτητα από το κράτος όπως συμβαίνει σε όλες τις δημοκρατικές κοινωνίες.

Το parianostypos.gr, βρέθηκε στην εκδήλωση αλληλεγγύης όπως έχει άλλωστε βρεθεί με φυσική παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις που αφορούν το θέμα του Κέντρου Υγείας. Με εκτενή ρεπορτάζ από το χώρο της εκδήλωσης σας μεταφέρει και αυτή τη φορά ζωντανά στιγμές και εικόνες του παλμού της.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τα βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos