Πάρος: Συντριπτικό το ποσοστό της απαισοδοξίας των παριανών για λύση στο Κ.Υ. σύμφωνα με δημοσκόπηση!

28 Μαρτίου 2013 21:12

Ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό απαισιοδοξίας σχετικά με την υλοποίηση των διαβεβαιώσεων για επίλυση των φλεγόντων ζητημάτων υποστελέχωσης του Κ.Υ Πάρου - Αντιπάρου καταγράφεται στη δημοσκόπηση που διεξήγαγε το parianostypos.gr ανάμεσα στους αναγνώστες του.

Συγκεκριμένα σε ποσοστό περίπου 80% οι αναγνώστες δηλώνουν απερίφραστα την πεποίθησή τους ότι δεν πρόκειται να τελεσφορήσουν οι αγώνες τους για το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν υγεία δηλώνοντας σε σχετική ερώτηση επίσης ότι θα χρειαστούν και άλλες κινητοποιήσεις.

Ενδεικτικό της μεγάλης απογοήτευσης του παριανού λαού, είναι ότι μόλις το 8,1% δηλώνει την πίστη του στην επίλυση των προβλημάτων στο Κέντρο Υγείας ενώ ένα ισχνό 8,1% επίσης, φέρεται να είναι διστακτικό δηλώνοντας ότι μάλλον θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις για λύση. 
Οι αριθμοί στην περίπτωση της δημοσκόπησης αυτής φαίνεται να είναι αμείλικτοι δείχνοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών εκφράζει πλέον, με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν βλέπει φως στο τούνελ της ταλαιπωρίας του στο ζήτημα της υγείας.
{vsig}dimoskopisi-kentro-ygeias{/vsig}
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, δύο μήνες περίπου μετά την μεγάλη κινητοποίηση στην Αθήνα και τις εκεί επίσημες υποσχέσεις για ταχεία λύση, συνάδουν απόλυτα με το πραγματικό γεγονός ότι μέχρι και σήμερα ουδεμία λύση έχει δοθεί από την πολιτεία στο ζήτημα αποδεικνύοντας ότι το αισθητήριο του κόσμου είναι για μια ακόμα φορά αλάνθαστο όπως δείχνουν οι εξελίξεις.

Η απαγοήτευση και ματαίωση του παριανού και αντιπαριώτικου λαού δεν πρέπει να γίνει όμως μοιρολατρία αφού σύμφωνα με τα δημοσκοπικά αποτελέσματα η μεγάλη πλειοφηφία των ψηφισάντων δήλωσε ότι χρειάζεται να γίνουν και άλλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το ζήτημα μαρτυρώντας τη δυναμική των τοπικών κοινωνιών οι οποίες φαίνεται ότι είναι έτοιμες να διεκδικήσουν και πάλι το αυτονόητο δικαίωμα στην υγεία και τη ζωή

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos