Πάρος - Μέρκελ: Φοβού τους Δαναούς...

01 Απριλίου 2013 01:08

Σύμφωνα με όσα δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο Υπουργός Τουρισμού της Γερμανίας κ. Κλάους Βίρμανχελ στο ραδιοφωνικό σταθμό Deutsche Welle, ερωτηθείς

σχετικά με την αναμενόμενη άφιξη γερμανών τουριστών στην Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο, η Γερμανία προτίθεται να προβεί σε ¨χειρονομία καλής θέλησης" προς τον ελληνικό τουρισμό και μάλιστα σε επίπεδο κορυφής!

Συγκεκριμένα, μετά την συμβολική επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ στο ελληνικό τουριστικό περίπτερο κατά την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο στις 6 Μαρτίου, έπεται συνέχεια συμβολικών κινήσεων αναθέρμανσης του γερμανικού τουριστικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα και μάλιστα από την κυρία Μέρκελ αυτοπροσώπως!

Η κυρία Μέρκελ σύμφωνα με όσα είπε ο γερμανός υπουργός, προγραμματίζει ανεπίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε ορισμένα ελληνικά νησιά συνοδεία κλιμακίου γερμανών επιχειρηματιών μέσα στον Ιούνιο. Η επίσκεψή της στις Κυκλάδες, θα περιλαμβάνει όπως ειπώθηκε την Μύκονο, τη Σαντορίνη αλλά και την Πάρο.

Αποκλειστικές πληροφορίες του parianostypos.gr. αναφέρουν ότι η κυρία Μέρκελ θα βρίσκεται στην Πάρο μεταξύ 3 και 6 Ιουνίου, όπου και θα καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Νάουσας μαζί με τους γερμανούς επιχειρηματίες που θα τη συνοδεύουν. Ήδη, μετά από επικοινωνία που είχαμε με τη γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα, μας γνωστοποιήθηκε ότι η κυρία Μέρκελ ζήτησε να αρχίσουν από τώρα οι προετοιμασίες για τη μετατροπή του ξενοδοχείου στη Νάουσα σε επιτελείο της γερμανικής καγκελαρίας.

Επίσης με τη συνδρομή της ελληνικής αστυνομίας η Πάρος προβλέπεται να μετατραπεί το εν λόγω διάστημα σε "αστακό" για την αποφυγή εκδηλώσεων δυσαρέσκειας ενάντια στη γερμανίδα καγκελάριο.

Παπαράτσι από Αθήνα και Βερολίνο επίκειται να καταφθάσουν στην Πάρο για να απαθανατίσουν την ανεπίσημη επίσκεψη και ίσως να "κλέψουν" φωτογραφικά μια βουτιά της Άνγκελας στα γαλάζια παριανά νερά!

Η κίνηση αυτή ως μια έμπρακτη προσπάθεια αναθέρμανσης του τουριστικού ενδιαφέροντος για το νησί μας έχει τεράστια σημασία. Όλοι εμείς οι παριανοί παρά την όποια δυσαρέσκειά μας προς το γερμανικό παράγοντα οφείλουμε να δείξουμε περισσότερο παρά ποτέ έμπρακτα την γνήσια ελληνική φιλοξενία η οποία φαίνεται πως θα έχει και τουριστικά οφέλη για τον τόπο μας. Ίσως επίσης οι γερμανοί επιχειρηματίες που θα συνοδεύουν την καγκελάριο να επιδείξουν ενδιαφέρον για επενδύσεις στα νησιά μας...ίδωμεν...

Όλοι ευελπιστούμε πάντως, ο θερμός ελληνικός Ιούνης, ο ήλιος και η ζεστή θάλασσα κάτω από τον κυκλαδίτικο βαθυγάλαζο ουρανό να μαλακώσουν την παγερή καρδιά της κυρίας καγκελαρίου και να σκεφθεί ευμενέστερα περί της ελληνικής κρίσης... Καλώς να ορίσετε λοιπόν φράου Μέρκελ, η φιλόξενη Πάρος σας αναμένει αλλά να ξέρετε ότι εμείς οι έλληνες πριν από χιλιάδες χρόνια αλλά και σήμερα ουκ ολίγες φορές έχουμε πει: Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos