Συμμετοχή επαγγελματιών της Πάρου στο 5ο Μαθητικό festival της Καλλιθέας

15 Απριλίου 2013 15:47

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου, συμμετείχε για 1η Χρονιά, στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Καλλιθέας, μαζί με επαγγελματίες της Πάρου-Αντιπάρου, που πρόθυμα

διέθεσαν ΔΩΡΕΑΝ, παραδοσιακά προϊόντα ως αναμνηστικά στους εκπαιδευτικούς αλλά και πακέτα διαμονής, στην κλήρωση της λήξης, με αντίτιμο την προβολή της επιχείρησης τους.

Μετά από πρόσκληση του Δήμου Καλλιθέας , στην λήξη του Φεστιβάλ τον Σύλλογο εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ.Γρηγόρης Μαριάνος.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος της Καλλιθέας έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί από το γεγονός αυτό αναδεικνύεται η δημιουργικότητα των νέων μέσα από την συμμετοχή τους στην συλλογική δράση.

Το Φετινό Φεστιβάλ με θέμα την ελληνική ιστορία ,επισκέφτηκαν 10.000 χιλιάδες επισκέπτες και συμμετείχαν 3500 μαθητές με 200 εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ευχαριστούμε θερμά τις  επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ ,προβάλλοντας το πανέμορφο νησί μας με τα εξαιρετικά ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες τους.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν.Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                      Κτητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos