×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Διαχείριση αδέσποτων γατιών

16 Απριλίου 2013 23:55

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου «PAWS» ζητά τη βοήθειά σας

1. Υπενθυμίζουμε ότι ο νόμος 4039 για τα ζώα συντροφιάς είναι σε ισχύ και εφαρμόζεται αυστηρά. Η κακοποίηση των ζώων τιμωρείται με φυλάκιση και πρόστιμο μέχρι 30.000 ευρώ.

2. Εάν δεν θέλετε επιπλέον γατάκια και σκυλάκια πρέπει να στειρώνετε τα ζώα σας. Παρακαλούμε καλέστε το PAWS για βοήθεια και ευνοϊκές τιμές (6951 851 575).

3. Σεβαστείτε τις γατογειτονιές που φροντίζουν οι εθελοντές. Μην ενοχλείτε τις γάτες και μην πετάτε τα μπολ με το νερό.

4. Βοηθήστε μας στην προσπάθεια που κάνουμε να μειώσουμε τον πληθυσμό αδέσποτων γατιών και να βρούμε σπίτι για κάθε αδέσποτη γάτα στο νησί. Αυτό αυξάνει τη θετική εικόνα της Πάρου στα μάτια των επισκεπτών μας αλλά και στα μάτια των μόνιμων κατοίκων του νησιού.

5. Μπορείτε να μας βοηθήσετε στην επίτευξη αυτού του στόχου, δωρίζοντας στο σύλλογό μας μέσω των κουμπαράδων μας, ή πληρώνοντας ετήσια συνδρομή 30 ευρώ. Γίνετε εθελοντές στις γατογειτονιές μας όπου ταϊζουμε και στειρώνουμε. Φροντίστε για την στείρωση των αδέσποτων γατιών της γειτονιάς σας.

6. Η άποψη ότι δεν πρέπει να ταϊζουμε τις γάτες για να κυνηγάνε τα ποντίκια είναι εντελώς λάθος και αυτό γιατί οι γάτες δεν θα μείνουν κοντά σας εάν δεν έχουν τροφή και νερό.

7. Προσοχή στους δρόμους. Αποφεύγετε τα ζώα που τους διασχίζουν όπως γάτες, σκυλιά, σκαντζόχοιροι κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: Λένα Γιακουμοπούλου ΔΣ - 6951 851 575

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos