Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νάουσα Πάρου

19 Απριλίου 2013 16:59

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετική – ισχύουσα – απόφαση του Δήμου Πάρου, στη λιμενική ζώνη Νάουσας (δηλαδή από το ποτάμι μέχρι τον Άγιο Νικόλαο

και προς τον τουριστικό λιμένα – μαρίνα), μεταξύ άλλων, θα απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων από τις 22 Απριλίου 2013 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013. Επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων τροφοδοσίας καταστημάτων κατά τις ώρες 07:00 – 15:00, καθώς και των οχημάτων επαγγελματιών αλιέων μόνο για εφοδιασμό και εκφόρτωση. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος και η κίνηση τροχοφόρων στο Μανδράκι.

2. Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να επιδείξουν τη βέλτιστη δυνατή συμπεριφορά, συμμορφούμενοι στις γενόμενες συστάσεις και υποδείξεις, ιδιαίτερα εν όψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, προσβλέπουμε, δε, στην κατανόηση και πολύτιμη συνεργασία όλων, ώστε να επιτευχθούν οι κοινοί μας στόχοι, στην κατεύθυνση της περαιτέρω ανάδειξης και ποιοτικής αναβάθμισης τόσο της Νάουσας, όσο και του νησιού μας γενικότερα.

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos