Πάρος λιμάνι Παροικίας: Κάλλιο αργά παρά ποτέ...(Βίντεο)

20 Απριλίου 2013 18:15

Όταν οι προσπάθειες εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων στο λιμάνι βαίνουν προς όφελος της καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού και των τουριστών που αναμένονται

εν όψει του Πάσχα και του καλοκαιρού και όχι μόνο, τότε οφείλουμε να τις χαιρετήσουμε και να τις αναδείξουμε.

Με χαρά είδαμε ότι οι παλαιοί χειρόγραφοι πίνακες ανακοινώσεων των ωρών άφιξης και αναχώρησης των πλοίων στο λιμάνι της Παροικίας με τα μισοσβησμένα και δυσανάγνωστα πολλές φορές γράμματα, αντικαταστάθηκαν από ηλεκτρονικό σύγχρονο πίνακα ανακοινώσεων των αφιξοαναχωρήσεων των πλοίων.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ μπορεί να πει κανείς, γιατί επί χρόνια όταν οι προς επιβίβαση στα πλοία επιβάτες περίμεναν στους χώρους αναμονής του λιμανιού, συχνά επικρατούσε σύγχυση ως προς την ώρα ή το όνομα του πλοίου που θα έφθανε για τους παραλάβει ιδίως ανάμεσα στους ξένους επιβάτες.

Η τοποθέτηση του νέου ηλεκτρονικού πινάκα μάλλον θα δώσει τέλος στην προχειρότητα που χαρακτήριζε την έξοδο και την είσοδο στον λιμάνι της Παροικίας, ένα λιμάνι που αποτελεί μοιραία τον χώρο που πρωτοαντικρίζει κάθε επισκέπτης του νησιού και του αφήνει επίσης την τελευταία εντύπωση της επίσκεψής του στο νησί της Πάρου.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που θα πρέπει να διαμορφώσουμε τους κατάλληλους χώρους αναμονής των επιβατών στο λιμάνι, ένα έργο που χρόνια το ακούμε αλλά ποτέ δεν το βλέπουμε να υλοποιείται αλλά δεν παύει να είναι άμεσης και επιτακτικής ανάγκης για την τουριστική και όχι μόνο εικόνα του νησιού.

Άλλωστε σε μια από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Πάρου όπως είχε ειπωθεί από τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Πάρου – Αντιπάρου το έργο της διαμόρφωσης – ανακατασκευής των χώρων αναμονής των επιβατών θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2013.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos