Ευχαριστήριο - Συντονιστικού των Σχολικών Κοινοτήτων για την κοινωνική Αλληλεγγύη

23 Απριλίου 2013 21:04

Τα μέλη του «Συντονιστικού των Σχολικών Κοινοτήτων για την κοινωνική Αλληλεγγύη» νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι με αγάπη και διάθεση

προσφοράς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και χρήματα για τους μαθητές που υποσιτίζονται και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη την αρωγή της κοινωνίας. Η ζεστασιά και ο καλός λόγος των ανθρώπων που ήρθαν κοντά μας το Σάββατο 20 Απριλίου με περίσσευμα ψυχής και αγάπης μας συγκίνησε όλους. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κοινωνικής διαστρωμάτωσης προσήλθαν να προσφέρουν ό,τι μπορούσε ο καθένας. Παράλληλα πολλοί, εκτός από τα μέλη του «Συντονιστικού» που ήταν στην πλατεία, διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό, εφόσον είδαν συμπολίτες μας να προσέρχονται και να ζητάνε βοήθεια κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των προϊόντων.

Το «Συντονιστικό των Σχολικών Κοινοτήτων για την κοινωνική Αλληλεγγύη» θα συνεδριάσει την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2012, στις 16:45 στο Δήμο Πάρου (στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για να δούμε τον κατάλογο των οικογενειών που θα βοηθήσουμε και πώς θα μοιράσουμε τα τρόφιμα.

«Συντονιστικό των Σχολικών Κοινοτήτων για την Κοινωνική Αλληλεγγύη»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos