Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου το cirquit Αλυκής – Αγκαιριάς

23 Απριλίου 2013 21:41

Διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου και την ΚΔΕΠΑΠ με την βοήθεια της Τοπικής Κοινότητας Αγκαιριάς, τον Πολιτιστικό σύλλογο Αγκαιριάς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Αγκαιριάς.

Ο υπέροχος καιρός βοήθησε τους αθλητές μας να απολαύσουν τον αγώνα και τους θεατές να διασκεδάσουν με την άψογη διοργάνωση.

Το άθλημα του ποδηλάτου είναι μια οικολογική και συγχρόνως οικονομική επιλογή με πάρα πολλά οφέλη τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική μας υγεία.
{vsig}circuit-agkairias{/vsig}

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου και την ΚΔΕΠΑΠ ιδιαιτέρως τον κ. Καλακώνα Νίκο και τον κ. Τάκη Αποστολόπουλο για την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές μας που για τρεις ώρες προσπάθησαν ώστε να έχουν οι αθλητές μας την καλύτερη ασφάλεια, καθώς και τους χορηγούς μας.

Επίσης ευχαριστούμε την Ομάδα Διάσωσης και την Αστυνομία Πάρου.

Τοπική Κοινότητα Αγκαιριάς

Πολιτιστικός σύλλογος Αγκαιριάς

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Αγκαιριάς

Δελτίο τύπου Τοπικής Κοινότητας Αγκαιριάς


Δελτίου τύπου ΚΔΕΠΑΠ

Την Κυριακή 21/04/2013 η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου, τη Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς και τον σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το ποδηλατικό circuit Αλυκής.

Η εκδήλωση περιελάμβανε τρείς διαδρομές.

Η πρώτη διαδρομή ήταν μία ποδηλατική βόλτα 2 χλμ. για παιδιά ηλικίας έως 13 ετών, με τη συμμετοχή 20 παιδιών, η δεύτερη ήταν αγώνας ταχύτητας 12 χλμ. με τη συμμετοχή 19 ποδηλατών και η τρίτη διαδρομή αγώνας ταχύτητας 48 χλμ. με τη συμμετοχή 20 ποδηλατών.

Οι νικητές κατά κατηγορία είναι:

Στον αγώνα 2 χλμ.

Κατηγορία Παίδων: 1ος Σιφναίος Δημήτριος, 2ος Λουκής Άγγελος, 3ος Παντελαίος Στέφανος.

Κατηγορία Κορασίδων: 1η Χανιώτη Δαμασκηνή, 2η Μίλτσοβ Άσια, 3η Μίλτσοβ Χριστίνα.

Στον αγώνα 12 χλμ.

Κατηγορία Ανδρών: 1ος Ανουσάκης Ιωάννης, 2ος Αλιφιέρης Ιωάννης, 3ος Μπαρμπαρίγος Μηνάς.

Κατηγορία Γυναικών: 1η Χαμηλοθώρη Ιωάννα, 2η Καλακώνα Βασιλική.

Στον αγώνα 48 χλμ.

Κατηγορία Ανδρών: 1ος Φραντζής Χρήστος, 2ος Κεφάλας Παναγιώτης, 3ος Κουτσαυτάκης Παναγιώτης.

Κατηγορία Γυναικών: Παντελαίου Μαρία

Ειδική Κατηγορία Ανδρών άνω των 40 ετών: Φυσιλάνης Θεόδωρος.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνδιοργανωτές μας για την άψογη συνεργασία στην όμορφη αυτή αθλητική εκδήλωση, το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η παρουσία των οποίων υπήρξε καθοριστική για την ομαλή και ασφαλή έκβαση αυτού του δύσκολου και ιδιαίτερου αγώνα, αλλά και τους 20 εθελοντές που συμμετείχαν και στήριξαν τον αγώνα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos