Α.Σ Πάρου: Με συκοφαντίες και “κιτρινισμό” στρέφονται κατά της μόλις πριν λίγους μήνες εκλεγμένης με άμεσο τρόπο Διοίκησης

26 Απριλίου 2013 15:25

Το Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου σε κοινή συνεδρίαση στις 17 Απριλίου 2012 απόφασης ομόφωνα την έκδοση της παρακάτω ανακοίνωση:

Τους τελευταίους μήνες, μεμονωμένα άτομα και μερίδα του τοπικού τύπου, αγνοώντας τα θεσμικά όργανα και τις καταστατικές λειτουργίες του συνεταιρισμού επιχειρούν την αποσταθεροποίηση της λειτουργίας του, θέλουν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την εξυγίανση και την ανασυγκρότηση του .

Με συκοφαντίες και "κιτρινισμό" στρέφονται κατά της μόλις πριν λίγους μήνες εκλεγμένης με άμεσο τρόπο Διοίκησης, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το προσωπικό και προσπαθούν να ανατρέψουν και να προκαθορίσουν, δήθεν αθώα, τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι στιγμές για τον Συνεταιρισμό αλλά και για όλη την κοινωνία είναι κρίσιμες και μόνο μωροί ή κακόβουλοι θα επέλεγαν να επενδύσουν τώρα στην συνεταιριστική διχόνοια και την διάσπαση της κοινωνικής συνοχής. Το Διοικητικό Συμβούλιο, Το Εποπτικό Συμβούλιο και ο υπηρεσιακός μηχανισμός είναι στελεχωμένα με έμπειρα, ικανά, έντιμα και μαχητικά στελέχη που αποτελούν εγγύηση για την λειτουργία της Οργάνωσης.

Ο Συνεταιρισμός αυτοδιοικείται και αυτοελέγχεται. Οι εφημερίδες και τα καφενεία δε μπορούν να υποκαταστήσουν τη λειτουργία των θεσμικών οργάνων. Ο λόγος που οι αγρότες συνεταιρίζονται είναι για να μην έχουν πάτρωνες. Οι αυτόκλητοι εισαγγελείς και οι μαθητευόμενοι μάνατζερ καλά θα κάνουν να κοιτάξουν να "σώσουν" τις δικές τους επιχειρήσεις και να μην δίνουν μαθήματα σε άλλους.

Αυτοί που έχουν βεβαρημένο παρελθόν, ζοφερό παρόν και ανύπαρκτο μέλλον δε μπορούν να γίνουν οδηγοί μας στο αύριο.

Το Συνεταιριστικό Κίνημα της Πάρου υπάρχει από το 1929 και θα συνεχίσει να υπάρχει ανεξάρτητα από πρόσωπα., γιατί η βάση της συγκρότησής του και κινητήρια δύναμή του είναι η ισχυρή πεποίθηση των παριανών αγροτών για την αναγκαιότητα της κοινής οργάνωσης της παραγωγής και η δίψα για ατομική και συλλογική πρόοδο.

Κάλουμε τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της διάσπασης , να έχουν εμπιστοσύνη στα όργανα που εξέλεξαν και σύντομα ο συνεταιρισμός θα μπεί σε πορεία προόδου για το συμφέρον των μελών του και όφελος της Πάρου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τσιγώνιας Νικόλαος
Κορτιάνος Σταύρος
Βιτζηλαίος Οδυσσέας
Σαμαλτάνης Κωνσταντίνος
Τριβυζάς Βασίλειος

ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Καπαρός Αντώνιος
Ραγκούσης Γεώργιος
Χανιώτης Νικόλαος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos