Τιμητική Εκδήλωση για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

23 Μαϊος 2013 01:47

Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς», στα πλαίσια του εορτασμού της Γιορτής της Μητέρας, τίμησε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου , ως Πρέσβειρα της ελληνικής & Παριανής Κουζίνας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα γεμάτη από τους φίλους και τις φίλες του Συλλόγου μας αλλά και την αγαπημένη της Μητέρα με την οικογένεια της σεργιανίσαμε παρέα στο χρόνο & στο πολύπλευρο ταλέντο της ,αλλά και στην αστείρευτη αγάπη της για τη Πάρο μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους τίμησαν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την εκδήλωση μας με την παρουσία τους .

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τα συγκινητικά λόγια τους, την Α. Κάγκανη ,την Μ.Χανιώτη ,τον Γ. Μουρλά ,την Α.Ρομπόρα , την Ζ. Σομαρίπα αλλά και τον Stan Αντιπαριώτη & τη Φαίη Σκορδά.

Ευχαριστούμε πολύ την Βασιλική Θαλασσοχωρίτη και το Μανώλη Κουταλίδη που συνόδευσαν μουσικά τη βραδιά μας,καθώς και όλες τις κυρίες που φρόντισαν για τον μπουφέ με νοστιμιές, όλες με συνταγές της Αργυρώς.
 
Εμείς οι Γυναίκες της Πάρου είμαστε πολύ χαρούμενες που μια Παριανή, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατάφερε με την αξία της ,το ταλέντο και τον καθημερινό της αγώνα να διακριθεί όχι μόνο στη Ελλάδα αλλά και διεθνώς .

Καμαρώνουμε και είμαστε περήφανες ,για το τίτλο τιμής της Πρέσβειρας της Ελληνικής & Παριανής Κουζίνας

Με ιδιαίτερη τιμή,

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηίς»

Η Πρόεδρος               Η Γεν.Γραμματέας

 

Τρίχα Σταυρούλα       Ροδίτου Αγγελική

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos