×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ μας

30 Μαϊος 2013 20:19

Ένα 24ωρο και κάτι πέρασε για να επιβεβαιωθεί και με επίσημο τρόπο (σημερινό δελτίο τύπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος) η αποκλειστική είδηση που σας δώσαμε από χθες το πρωί σχετικά με το ναυάγιο αλιευτικού σκάφους ΒΔ της Νάξου στο οποίο επέβαιβαν δυο παριανοί ψαράδες.

Αναλυτικά το σημερινό δελτίο τύπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος έχει ως εξής:

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για περιστατικό ανατροπής αλιευτικού σκάφους με άγνωστο αριθμό επιβαινόντων στη θαλάσσια περιοχή «ΧΙΛΙΑ ΒΡΥΣΗ» βορειοδυτικά της Νάξου.

Άμεσα αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την περιοχή από ξηράς και πλωτό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Από τη Λιμενική Αρχή Νάξου κινητοποιήθηκαν επίσης για την παροχή συνδρομής το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν.57, το Α/Κ «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» Ν.Ν.46 και το Α/Κ «ΑΡΓΟΚΟΙΛΙΩΤΙΣΣΑ» Ν.Π.2943 στην εν λόγω περιοχή.

Με την άφιξή τους στο σημείο διαπιστώθηκε η ανατροπή του Α/Κ σκάφους «ΔΑΦΝΗ» Ν.Πειραιά 209, στο οποίο επέβαιναν δύο (02) άνδρες, ηλικίας 41 και 54 ετών. Συγκεκριμένα ο 54χρονος εντοπίστηκε σε απόσταση πενήντα (50) μέτρων από την ακτή και περισυνελέχθη από το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν.Ν.57, ενώ ο 41χρονος εντοπίστηκε στην ακτή και παρελήφθη από το περιπολικό όχημα της Λιμενικής Αρχής αμφότεροι καλά στην υγεία τους.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ ρυμουλκήθηκε από το Α/Κ «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» Ν.Ν.46 μέχρι την ασφαλή προσγειάλωσή του στη θαλάσσια περιοχή ΑΜΜΙΤΗΣ Νάξου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos