×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Διανομή τροφίμων και ειδών ατομικής καθαριότητας

04 Ιουνίου 2013 18:17

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη διανομή τροφίμων και ειδών ατομικής καθαριότητας

του Προγράμματος της ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ στο οποίο εντάχθηκε το Νησί της Πάρου με ενέργειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Καλλίνικου, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Πάρου.

Η διανομή έγινε στο Γηροκομείο Πάρου από τον Πρεσβύτερο Δημήτριο Κυδωνιέα ως εκπρόσωπο της τοπικής Εκκλησίας και την Προέδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. κ. Μαρία Τριβυζά.

Από το πρόγραμμα αυτό κατά το μήνα Μάιο ωφελήθηκαν 38 οικογένειες αποτελούμενες από 140 άτομα εκ των οποίων 85 παιδιά.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για όλο το 2013 με μηνιαίες αποστολές, από δε τον επόμενο μήνα θα ωφεληθούν περισσότερες οικογένειες.

Ο Δήμαρχος της Πάρου και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. ευχαριστούν θερμά την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ για την εμπνευσμένη απόφασή τους, η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτής της δύσκολης οικονομικής περιόδου για την χώρα μας. Επίσης ευχαριστούν θερμά το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο χάριν του οποίου ανακουφίζονται πολλές οικογένειες στο νησί της Πάρου για όλο το 2013.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ

Χρήστος Γ. Βλαχογιάννης

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου

Μαρία Τριβυζά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos