Το parianostypos.gr καινοτομεί και πρωτοπορεί αφουγκραζόμενο την κοινωνία...

26 Ιουνίου 2013 12:08

Η ηλεκτρονική εφημερίδα parianostypos.gr, παραμένει αταλάντευτα πιστή στη δέσμευσή της να καταγράφει δημοσιογραφικά, έγκαιρα, με αξιοπιστία, σοβαρότητα

και αμεροληψία τον παλμό της επικαιρότητας στην Πάρο και όχι μόνο, ανοίγοντας νέους δρόμους στην ζωντανή ενημέρωση και στην αμεσότητα της πληροφόρησης.

Το parianostypos.gr, πάντα πρωτοπόρο και καινοτόμο και στην κορυφή της διαδυκτιακής ενημέρωσης στο νησί της Πάρου και όχι μόνο, εγκαινίασε με επιτυχία πριν από ελάχιστες ημέρες, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το εγχείρημα της ζωντανής αναμετάδοσης live εικόνων, μεταδίδοντας τη στιγμή της εξέλιξής τους δύο εκδηλώσεις.

Το "2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών" στη Μάρπησσα το Σάββατο 22 Ιουνίου και την αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα στην παραλία της Ζωοδόχου Πηγής την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Το parianostypos.gr, βρέθηκε στο χώρο των εκδηλώσεων πριν και κατά τη διάρκεια της εξέλιξής τους, κατέγραφε το κλίμα και τα τεκταινόμενα ζωντανά μεταδίδοντάς τα παράλληλα και κατόπιν εμπλούτισε του υλικό του σε video το οποίο και σας παρουσίασε. Το parianostypos.gr, τηρώντας τις υποσχέσεις του για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών ενημέρωσης που προσφέρει, βρίσκεται πάντα στην αιχμή των εξελίξεων της τεχνολογίας,

την οποία και είναι σε θέση να αξιοποιεί προκειμένου να παράσχει σε όλους εσάς την πλήρη αμεσότητα και ζωντάνια που οφείλει να έχει ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης.

Πρωτοπορούμε διαρκώς, γινόμαστε σκαπανείς νέων εγχειρημάτων προς τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, γιατί όλοι εσείς, οι επισκέπτες μας, μας δίνετε έμπρακτα δύναμη και θάρρος να προχωρήσουμε χάρη στην ευρεία ανταπόκρισή σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά, για την μεγάλη αναταπόκρισή σας, ιδιαίτερα στις δύο μεταδόσεις του τριημέρου και σας υποσχόμαστε ότι πάντοτε θα υπηρετούμε με συνέπεια την έγκυρη, έγκαιρη και αμερόληπτη ενημέρωσή σας.

Το parianostypos.gr, θα συνεχίσει να εξελίσσεται διαρκώς, να ανοίγει νέους δρόμους και να πρωτοπορεί δεσμευόμενο να εγκαινιάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα νέες καινοτομίες και πρωτοβουλίες προς όφελος της δημοσιογραφικής ποιότητας και αμεσότητας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos