Πάρος: Φεστιβάλ Άρτου και Τουριστική κίνηση: Oι επαγγελματίες μιλούν...(Βίντεο)

21 Ιουλίου 2013 11:15

Περιδιαβήκαμε με την κάμερα του parianostypos.gr, την περιοχή και τα σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας για να μιλήσουμε με τους επαγγελματίες και καταστηματάρχες

της περιοχής, στον απόηχο του 1ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων Πάρου που ήταν αφιερωμένο στον Άρτο και διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες στην Παροικία.

Πρόθυμα μεγάλος αριθμός καταστηματαρχών απάντησε στις ερωτήσεις που του θέσαμε σχετικά με την εικόνα που παρουσίασε η τουριστική κίνηση τις ημέρες των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ και καταγράψαμε τις απόψεις τους για την ενδεχόμενη ώθηση που πιστεύουν πως έδωσε στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων τους. Ο επαγγελματικός κόσμος της Παροικίας κατέθεσε διάφορες απόψεις, θετικές οι περισσότερες, αλλά δεν έλειψαν και οι ουδέτερες ή αρνητικές σχετικά με τη συμβολή του Φεστιβάλ στην αύξηση της κίνησης στα μαγαζιά τους.

Παρακολουθήστε το 1ο μέρος του ρεπορτάζ σε βίντεο, τις πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και θέσεις του επαγγελματικού κόσμου της Παροικίας πλησίον του παραδοσιακού οικισμού που έζησαν ζωντανά τον σφυγμό και την κίνηση του κόσμου τις ημέρες του Φεστιβάλ και μαρτυρούν την εμπειρία τους σχετικά με τον ρόλο του Φεστιβάλ στην ανάπτυξη ή όχι της αγοραστικής κίνησης.

Πατήστε εδώ για το Βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos