×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος – Χρυσή Ακτή: Ολοσχερής καταστροφή επιχείρησης windsurfing από πυρκαγιά (Βίντεο)

25 Ιουλίου 2013 05:34

Στις φλόγες τυλίχτηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου επιχείρηση – σχολή windsurfing που δραστηριοποιείται στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 00:45 ξεκίνησε η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις επιχείρησης που ασχολείται με την ενοικίαση και εκμάθηση θαλάσσιων μέσων αναψυχής, γνωστού παριανού επιχειρηματία, με αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο χώρος που φιλοξενούσε δεκάδες windsurfing να καεί ολοσχερώς.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η φωτιά μέσα σε ελάχιστο χρόνο επεκτάθηκε σε ολόκληρο το χώρο κάνοντας αδύνατη την κατάσβεσή της. Στο χώρο έσπευσαν ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ένα περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας. Οι άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να προσεγγίσουν τις εγκαταστάσεις τελικά δεν τα κατάφεραν.

Το βαρύ όχημα της πυροσβεστικής λόγω της αμμώδους επιφάνειας δεν ήταν δυνατόν να πλησιάσει το χώρο των εγκαταστάσεων. Γεγονός είναι πάντως ότι και να είχε καταφέρει να προσεγγίσει στο χώρο το πυροσβεστικό όχημα ήταν πλέον αργά διότι λόγω των έφλεκτων υλικών η φωτιά πήρε πολύ γρήγορα μεγάλη διάσταση με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή σε λίγα λεπτά.
{vsig}fysilanis-xrisi-akti{/vsig}

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όπως μας δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης η ζημιά αγγίζει το ύψος των 200.000 €.

Η επιχείρηση βρισκόταν ακριβώς στο κέντρο της παραλίας της Χρυσής Ακτής και ο γνωστός παριανός επιχειρηματίας έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο της θαλάσσιας ψυχαγωγίας από το 1987, είναι πιστοποιημένος από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Προπονητών Ιστιοπλοΐας και πιστοποιημένος ναυαγοσώστης έχοντας περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρίας σ' αυτό το αντικείμενο.

Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Παρακολουθήστε βίντεο από την πυρκαγιά πατώντας εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos