Πάρος: O Έλητας είναι χωριό της Πάρου και άλλα κωμικοτραγικά...

25 Ιουλίου 2013 16:12

Η ηλεκτρονική οθόνη αφής που τοποθετήθηκε λίγο καιρό πριν στο λιμάνι της Παροικίας με σκοπό να παράσχει χρήσιμες πληροφορίες για το νησί στους επισκέπτες και τουρίστες του, λειτουργεί επιτέλους μετά την αποκατάσταση της βλάβης που είχαμε επισημάνει πριν από λίγες ημέρες.

Αλλά πως λειτουργεί είναι το θέμα! Και κυρίως τι πληροφορίες δίνει στους ανυποψίαστους τουρίστες που τη χρησιμοποιούν, τόσο απλά και τόσο εύκολα! Για να το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι πήγαμε με την κάμερα του parianostypos.gr, στο λιμάνι και τη χρησιμοποιήσαμε κι εμείς!

Αλλά με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από οθόνης ότι ο Έλητας είναι χωριό της Πάρου που κατοικείται, και άλλα κωμικοτραγικά που καμία σχέση δεν έχουν με το νησί! Για του λόγου το αληθές καταγράψαμε το πληροφοριακό ευτράπελο σε βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε κι εσείς.

Το γεγονός καταδεικνύει την αμέλεια των υπευθύνων για το πληροφοριακό περιεχόμενο που εγκαταστάθηκε χωρίς καν να μπουν στον κόπο να το εξετάσουν πρώτα!

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας η ηλεκτρονική οθόνη αφής ανήκει στη δικαιοδοσία του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου. Σε επικοινωνία που είχε το parianostypos.gr με δημοτικούς συμβούλους που μετέχουν στο Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας και διοχέτευσης πληροφοριών στο συγκεκριμένο μηχάνημα.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos