×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Φωτιά στον Άγιο Βλάσση

28 Ιουλίου 2013 16:19

Φωτιά από άγωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε σε ιδιωτικό χώρο που διαθέτει ο Δήμος Πάρου για την εναπόθεση ανακυκλώσιμων υλικών στην περιοχή Άγιος Βλάσσης.

Σήμερα Κυριακή 28/07 λίγο μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες μας στο χώρο της πυρκαγιάς  έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας άμεσα με αποτέλεσμα τον έλεγχο και την αποτροπή επέκτασής της στη γύρω περιοχή. Στο περιορισμό της φωτιάς σημαντικό αποτέλεσμα είχε και η συμβολή του ιδιώτη που διαθέτει το χώρο και ο οποίος χρησιμοποίησε το βαρέως τύπου σκαπτικό μηχάνημα προκειμένου να περιοριστεί η φωτιά.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες η πυρκαγιά κατασβέστηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Στο χώρο των ανακυκλώσιμων υλικών την ώρα της πυρκαγιάς υπήρχαν ποσότητες χαρτιού και το ευτύχημα είναι ότι πριν από λίγο καιρό είχαν ήδη απομακρυνθεί τόνοι χαρτιού από εκεί με αποτέλεσμα την αποτροπή μεγαλύτερης ζημιάς.

Την ώρα των προσπαθειών κατάσβεσης στο σημείο βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Μ. Κωβαίος, κ. Π. Κουτσουράκης και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχιλόχου κ. Γ. Ρούσσος. 
{vsig}fotia-anakiklossi{/vsig}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos