×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Το Φαρμακευτικό μας Οβολό καταθέτουμε το 15Αυγουστο σε Τήνο – Πάρο – Καστανιά – Σαμαρίνα – Νίσυρο – Κύθνο

09 Αυγούστου 2013 15:29

Σε συμβολικό εορταστικό κλίμα συγκεντρώνουν το 15Αυγουστο φάρμακα για τους ανασφάλιστους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου

Αθηνών και της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μαζί με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στα πλαίσια της δράσης όλη μαζί μπορούμε και στην Υγεία.

Η συγκέντρωση φαρμάκων συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι με κορύφωση την πανελλαδική επέκτασή της σε 6 περιοχές της χώρας την ημέρα του 15Αυγουστου. Όλοι οι πιστοί που θα προστρέξουν στις εκκλησίες που εορτάζουν την ημέρα αυτή, καλούνται να αποδώσουν τον φαρμακευτικό τους οβολό για να βοηθήσουν τους ευπαθείς συμπολίτες τους.

Αναλυτικά:

Τοποθεσία: Ευαγγελίστρια Τήνου
Ημερομηνία: 15/8
Ωρα: 10:00πμ – 1:00μμ

Τη δράση υλοποιούν η Ιερά Μητρόπολη Σύρου Τήνου, το Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου και το Κέντρο Υγείας Τήνου. Τα φάρμακα θα συγκεντρωθούν στην Ευαγγελίστρια αλλά και σε όλες τις ενορίες της Ιεράς Νήσου Τήνου, θα παραληφθούν από εθελοντές γιατρούς του Κέντρου Υγείας και θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου Τήνου για τους αναξιοπαθούντες ενορίτες της Τήνου

Τοποθεσία: Παναγία Σουμελά – Καστανιά Ημαθίας
Ημερομηνία: 15/8
Ωρα: 10:00πμ – 1:00μμ

Η δράση υλοποιείται με την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Βέροιας Ναούσης και Καμπανίας από τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας. Τα φάρμακα θα συγκεντρωθούν από εθελοντές γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαλογή και την κατηγοριοποίησήλ τους και θα τα παραδώσουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βέροιας

Τοποθεσία: Παναγία Σπηλιανή - Νίσυρος
Ημερομηνία: 15/8
Ωρα: 10:00πμ – 1:00μμ

Η δράση υλοποιείται από το Δήμο Νισύρου. Τα φάρμακα θα παραληφθούν από τους ιατρούς του Πολυδύναμου Ιατρείου Νισύρου και θα διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες των Νισυριων

Τοποθεσία: Παναγία Κανάλα – Κύθνος
Ημερομηνία: 15/8
Ωρα: 10:00πμ – 1:00μμ

Τη δράση πραγματοποιεί ο Δήμος Κύθνου. Τα φάρμακα θα συγκεντρωθούν από γιατρούς του Περιφερειακού Ιατρείου Κύθνου και τη Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Κύθνου και θα δοθούν στους ευπαθείς πολίτες του νησιού.

Τοποθεσία: Παναγία Εκατονταπυλιανή -Πάρος
Ημερομηνία: 16/8
Ωρα: 10:00πμ – 1:00μμ

Τη δράση υλοποιούν ο Δήμος Πάρου και το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πάρου μαζί με την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας. Τα φάρμακα θα παραληφθούν από εθελοντές γιατρούς και φαρμακοποιούς και θα διατεθούν στο υπό ίδρυση Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πάρου.

Τοποθεσία: Μεγάλη Παναγία – Σαμαρίνα Γρεβενών
Ημερομηνία: 16/8
Ωρα: 10:00πμ – 1:00μμ

Τη δράση υλοποιούν ο Δήμος Γρεβενών και η τοπική ενότητα Σαμαρίνας μαζί με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Γρεβενών. Τα φάρμακα θα συγκεντρωθούν από εθελοντές φαρμακοποιούς του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών και θα διατεθούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γρεβενών

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο: 6972 702589

ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και το Κοινωνικό του Φαρμακείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών λειτουργούν Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ με 2μμ, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Από τη δράση Όλοι Μαζί Μπορούμε συγκεντρώσαμε σε ένα χρόνο 460.000 φάρμακα, και παραδώσαμε σε παραμεθόριες περιοχές και Κοινωνικά Φαρμακεία 180.000 φάρμακα.

Κάθε Σάββατο στις συλλογές φαρμάκων μας, ανθρωποι του εθελοντισμού, άνθρωποι του πόνου, άνθρωποι της αγάπης, συγγενείς που έχασαν τους δικούς τους προστρέχουν για να προσφέρουν το φάρμακο που δεν έσωσε το συγγενή τους, μπορεί όμως να σώσει το συνάνθρωπό τους. Νέοι άνεργοι και ανασφάλιστοι προσέφεραν ένα ή δύο κουτιά φάρμακα. Οικογένειες ολόκληρες, ακόμη και μικρά παιδιά αγόρασαν από το χαρτζιλίκι τους φάρμακα για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Μεταξύ των χιλιάδων φαρμάκων, κατατέθηκαν και φάρμακα υψηλού κόστους σπανίων νοσημάτων, φάρμακα ογκολογικά, τα οποία υπήρξαν σωτήρια για τη διατήρηση δεκάδων ασθενών στη ζωη.

Αν δεν υπήρχαν αυτά τα φάρμακα, οι άνθρωποι που τα χρειάστηκαν θα υποτροπίαζαν, θα νοσούσαν και κάποιοι από αυτούς, σήμερα δε θα ήταν ανάμεσά μας.

Συνεχίζουμε σε όλη την Ελλάδα

Γιατί Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία

Συνδιοργανωτές: Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, «Αποστολή» Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ΣΚΑΙ, Ιερά Μητρόπολη Σύρου Τήνου, Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, Ιερά Μητρόπολη Βέροιας Ναουσης και Καμπανίας, Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Γρεβενών, Δήμος Βέροιας, Δήμος Γρεβενών (Τοπική Ενότητα Σαμαρίνας), Δήμος Πάρου, Δήμος Νισύρου, Δήμος Κύθνου, Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos