Πάρος, πλατεία Εκατονταπυλιανής: Συγκέντρωση φαρμάκων για τη σύσταση Κοινωνικού Φαρμακείου στην Πάρο (Βίντεο)

16 Αυγούστου 2013 17:53

Σήμερα το πρωί Παρασκευή 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής η δράση κοινωνικής

αλληλεγγύης που περιελάμβανε την προσφορά φαρμάκων από τους πολίτες και τη συγκέντρωσή τους ώστε να δημιουργηθεί στην Πάρο Κοινωνικό Φαρμακείο παροχής δωρεάν φαρμάκων για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Η δράση αυτή που εντάσσεται στο πανελλαδικό πρόγραμμα "Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία" του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της "Αποστολής" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, υλοποιήθηκε στην Πάρο από τον Δήμο Πάρου, το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πάρου και την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας.

Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Εκατονταπυλιανής από τις 10 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι παρελήφθησαν από εθελοντές γιατρούς και φαρμακοποιούς για το σκοπό της ίδρυσης Κοινωνικού Φαρμακείου στο νησί όπως προαναφέρθηκε.

Το parianostypos.gr, βρέθηκε στο τόπο της αλληλέγγυας δράσης, κατέγραψε σε φωτογραφίες και βίντεο τη διαδικασία προσέλευσης των συμπολιτών μας και την συγκέντρωσης των φαρμάκων και σας τα παρουσιάζει.
Επίσης στην κάμερα του parianostypos.gr, μίλησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλης ο οποίος αναφέρθηκε στα αλληλέγγυα αισθήματα των πολιτών ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να παρασχεθούν δωρεάν φάρμακα στους αδύναμους οικονομικά και ανασφάλιστους συμπολίτες μας, καθώς και ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χ. Βλαχογιάννης ο οποίος ευχαρίστησε όσους συμπαραστάθηκαν στην υλοποίηση της δράσης αλληλεγγύης στην Πάρο και ευχήθηκε την μελλοντική μεγαλύτερη ανταπόκριση των πολιτών στις ανάγκες στήριξης των ευπαθών συμπολιτών τους.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

{vsig}koinoniko-iatrio-16-08-13{/vsig}


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos