×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη μαρίνα της Νάουσας

25 Αυγούστου 2013 07:23

Ενημερώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, η Λιμενική αρχή Πάρου για περιστατικό συμπλοκής μεταξύ τριών (03) αλλοδαπών επί του προβλήτα αγκυροβολίου τουριστικών σκαφών αναψυχής στη Νάουσα ν. Πάρου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσε δύο (02) αλλοδαπούς, μέλη πληρώματος επαγγελματικού Ο/Γ σκάφους, να έχουν υποστεί σωματικές βλάβες μετά από συμπλοκή με έτερο αλλοδαπό.

Οι τραυματισθείς διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάρου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και περαιτέρω ιατρικός έλεγχος.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείου Πάρου.

Διακομιδές ασθενών

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι Μέριχα ν. Κύθνου στο λιμάνι του Λαυρίου, με το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 62χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Μήλου στο λιμάνι της Σύρου, με το Τ/Χ σκάφος «ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ 3» Τ.Π.Φ. 299, 19χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos