×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ειδοποιητήριο - "απειλιτικό ραβασάκι" ΟΑΕΕ

06 Σεπτεμβρίου 2013 14:07

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου με σημερινή του ανακοίνωση τονίζει τα εξής:

Παρακαλούνται τα μέλη, που μας έχουν καταθέσει τηλεφωνικώς, τις διαμαρτυρίες τους, για το ειδοποιητήριο - «απειλητικό ραβασάκι» του ΟΑΕΕ, με το οποίο ζητάει από τους ασφαλισμένους να ενταχθούν αμέσως σε ρύθμιση , αλλιώς απειλεί ότι θα προχωρήσει σε αναγκαστικές εισπράξεις και κατασχέσεις, να μας καταθέσουν τις προτάσεις στο email του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να παραβρεθούν στο 3ο θέμα ημερήσιας διάταξης της τακτικής συνεδρίασης των μελών του Δ.Σ , που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και 21.30 στην αίθουσα του Συλλόγου.

Να σημειωθεί ότι ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου θα κινηθεί, ανάλογα με τις προτάσεις που θα κατατεθούν στο Συμβούλιο, έναντι του ΟΑΕΕ, για το θέμα αυτό.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos