×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. για το θάνατο της Κυριακής Ραγκούση - Κοντογιώργου

17 Σεπτεμβρίου 2013 16:59

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο της σπουδαίας συντοπίτισσάς μας Κυριακής Ραγκούση - Κοντογιώργου μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο.

Η Κυριακή Ραγκούση - Κοντογιώργου με την αφοσίωσή της, την άοκνη και πολύτιμη προσφορά της στα γράμματα και τον πολιτισμό της Πάρου υπήρξε μία σημαντική φυσιογνωμία που άφησε πολύτιμη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές τα γραπτά της, τα βιβλία της και το δημιούργημα της ίδιας και του συζύγου της το πολιτιστικό κέντρο «Ανθέμιον».

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε αναγνώριση του σπουδαίου έργου της για τον πολιτισμό και την Πάρο διοργάνωσε στο παρελθόν εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων της, ενώ στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 σε μια σεμνή και φορτισμένη από συγκίνηση εκδήλωση, παρουσία πλήθους παριανών και φίλων της στον αύλειο χώρο του Ι.Π. Εκατονταπυλιανής, ο Δήμος Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. τίμησαν την Κυριακή Ραγκούση - Κοντογιώργου για την μεγάλη και πολύπλευρη προσφορά της.

Η Κυρική Ραγκούση - Κοντογιώργου υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι μας αφού διετέλεσε στο παρελθόν δραστήριο μέλος του Δ.Σ. της Επιχείρησης.

Θα τη θυμόμαστε για πάντα διότι η παρακαταθήκη που μας άφησε αποτελεί για μας έμπνευση στην καθημερινή μας δράση.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos