×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εορτασμός της παγκόσμιας ναυτικής ημέρας στην Πάρο

21 Σεπτεμβρίου 2013 19:09

Το Λιμεναρχείο Πάρου ανακοινώνει, ότι η Παγκόσμια Ναυτική Ημέρα (World Maritime Day), ο εορτασμός της οποίας για το έτος 2013 προσδιορίστηκε από τον

Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) για την εβδομάδα απο 23 έως 27 Σεπτεμβρίου, θα εορταστεί στην χώρα μας την 27η Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή.

Το θέμα του φετινού εορτασμού είναι : << Bιώσιμη Ανάπτυξη: Η Συνεισφορά του IMO πέρα απο τη Διάσκεψη του ΡΙΟ + 20>>-''Sustainable Development: IMO's contribution beyond Rio + 20''.

Το Λιμεναρχείο Πάρου παραγγέλλει όπως τα πλοία πoυ θα βρίσκονται στο λιμένα μας, να σημαιοστολισθούν και φωταγωγηθούν, ενώ στο μέτρο του δυνατού, θα ήταν πρόσφορο να γίνουν διαφωτιστικές ομιλίες στα πληρώματα των πλοίων για το σκοπό του Εορτασμού και για τη συνεισφορά του IMO στη βελτίωση των επιπέδων ασφαλείας των πλοίων .

Το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού κ. KOJI SEKIMIZU σύμφωνα με το θέμα για την παγκόσμια Ναυτιλιακή Ημέρα (World Maritime Day) είναι το κάτωθι συνημμένο αρχείο και παρακαλούμε για την ευρεία ενημέρωση του κοινού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos