×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Γυρίσματα στην Πάρο για εκπομπή μαγειρικής

24 Σεπτεμβρίου 2013 17:45

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου σε σημερινή του ανακοίνωση κάνει γνωστό πως την Πάρο θα επισκεφθεί τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA με σκοπό την πραγματοποίηση γυρισμάτων για την νέα εκπομπή μαγειρικής του σταθμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πάρος, 24/09/2013

Αριθ. Πρωτ.: 170/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τηλεοπτικό παραγωγό, σας ενημερώνουμε ότι Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο νησί μας ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, προκειμένου να πραγματοποιηθούν γυρίσματα για την νέα εκπομπή μαγειρικής με τον Βασίλη Καλλίδη, σκοπός της εκπομπής είναι να προβάλλει τις ομορφιές του νησιού αλλά και τα τοπικά Παριανά προϊόντα που παράγει το νησί μας, μέσα από την μαγειρική.

Παρακαλούνται οι τοπικοί παραγωγοί που επιθυμούν την προβολή τους μέσω της εκπομπής, όπως επικοινωνήσουν όσο ποιο άμεσα μπορούν, στην γραμματειακή υποστήριξη του συλλόγου, 2284022262, 6936670556.

Το επεισόδιο που θα γυριστεί στην Πάρο, θα προβληθεί Σάββατο βράδυ γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, στον Alpha.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos