Πάρος: «Τροχαίο δυστύχημα – Οδική Γενοκτονία» (Βίντεο)

01 Οκτωβρίου 2013 12:40

Στην Πάρο βρίσκεται ο κ. Τάσος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης) για τέσσερις διαλέξεις που θα δώσει την Τρίτη και την Τετάρτη 1 και 2 Οκτωβρίου σε Παροικία και Νάουσα με θέμα «Τροχαίο δυστύχημα - Οδική γενοκτονία»

(όπως κατ' αποκλειστικότητα σας είχε ενημερώσει το parianostypos.gr (βλέπε εδώ).

Το κοινό των διαλέξεων θα είναι κυρίως μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Πάρου αλλά και γονείς - κάτοικοι του νησιού.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Πάρου και του ΕΠΑΛ και ο Σύλλογος Καθηγητών, διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2013 στην αίθουσα του Πολυγωνικού κτιρίου και σε αίθουσα του Λυκείου Νάουσας διαλέξεις με θέμα: «ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΟΔΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ».

Κεντρικός ομιλητής ο κ. Τάσος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης).

Το πρόγραμμα:

Διαλέξεις για μαθητές:

Τρίτη 1 Οκτωβρίου στο Πολυγωνικό κτήριο στην Παροικία (10:00 - 12:00 και 12:00 - 14:00)

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο Λύκειο Νάουσας (12:00 - 14:00)

Διάλεξη για το κοινό και τους γονείς (είσοδος ελεύθερη) την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο Πολυγωνικό κτήριο στην Παροικία (19:00 - 21:00)

Το parianostypos.gr, εντόπισε στο νησί μας τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου τον Τάσο Μαρκουΐζο (Ιαβέρη) και είχε μαζί του μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία σχετικά με τις διαλέξεις που θα δώσει στην Πάρο.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης που μας παραχώρησε ο κ. Τάσος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης) και τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη.

Πατήστε εδώ για τη συνέντευξη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos