Πάρος: Στο πολυγωνικό της Παροικίας ο Τάσος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης)

01 Οκτωβρίου 2013 21:49

Στο Πολυγωνικό κτήριο στην Παροικιά με ακροατήριο τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από σχολικές μονάδες της Παροικιάς μίλησε

σήμερα το πρωί ο κ. Τάσος Μαρκουΐζος (Ιαβέρης), με θέμα «Τροχαίο δυστύχημα - Οδική γενοκτονία». Η ομιλία πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ μαθητών -δυστυχώς η αίθουσα είναι μικρή- ενώ κατά διαστήματα υπήρχε και η προβολή βίντεο με σποτάκια από τροχαία δυστυχήματα.

Από την πλευρά του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου το παρόν έδωσε ο υπαστυνόμος κ. Πάνος Μεταξάς ενώ την ομιλία παρακολούθησαν οι καθηγητές μαθητών.

Να σημειώσουμε πως η ομιλία για τους γονείς και τους κατοίκους του νησιού θα πραγματοποιηθεί αύριο, στον ίδιο χώρο το Πολυγωνικό κτήριο, θα ξεκινήσει στις 19:00 και η είσοδος είναι δωρεάν.

Το p[arianostypos βρέθηκε σήμερα στην αίθουσα του Πολυγωνικού κτιρίου και κατέγραψε την ομιλία του κ. Τάσου Μαρκουΐζου (Ιαβέρη).

Ακολουθούν φωτογραφίες από την ομιλία σήμερα το πρωί στο Πολυγωνικό κτήριο. Τον ομιλητή προλρολόγισε ο υπαστυνόμος κ. Πάνος Μεταξάς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos