Έναρξη μαθημάτων Βυζατινής Μουσικής Πάρου

05 Οκτωβρίου 2013 15:59

Ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής της Σχολής του Ιερού Προσκυνήματος. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσα στο Ιερό Προσκύνημα από τους δύο Ιερείς - διπλωματούχους Βυζαντινής

Μουσικής της Πάρου π. Εμμανουήλ & π. Νεκτάριο, μια φορά την εβδομάδα και μπορούν να τα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι απόφοιτοι τουλάχιστον του Δημοτικού.

'Ο Αγιασμός και η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Κυριακή 13/10/2013 και ώρα 19.00 στην αίθουσα τελετών του Ιερού Προσκυνήματος. Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν την γραμματεία του Ιερού Προσκυνήματος στο τηλέφωνο 22840 21243 και τον π. Εμμανουήλ στο γραφείο του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Παροικίας στο τηλέφωνο 22840 21203.

Η Βυζαντινή Μουσική δεν μας δίνει μόνον γνώσεις και εφόδια μελλοντικά αλλά διαμορφώνει και χαρακτήρες γι' αυτό και πρέπει να προτρέψουμε τα παιδιά μας να μάθουν να ψάλλουν και να ασχολούνται από μικρά με την Μουσική. Καλούμε όλους - αλλά κυρίως εσάς τους νέους και τις νέες, που αγαπάτε την εθνική μουσική μας Παράδοση - να πυκνώσετε το μαθητικό δυναμικό της Σχολής μας, συμβάλλοντας στην ανανέωση των στελεχών των Ενοριών μας και στην ανάπτυξη της τέχνης του Ρωμανού του Μελωδού και του Ιωάννου του Δαμασκηνού.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos