×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Μαντώ Μαυρογένους»: Οι εκπρόσωποι σε τουριστική επιτροπή και συντονιστικό φορέων

08 Οκτωβρίου 2013 12:38

Με δυο ανακοινώσεις ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους» κάνει γνωστό τους εκπροσώπους του στην Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Πάρου και το Συντονιστικό των Φορέων Πάρου - Αντιπάρου.

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων

Πάρου - Αντιπάρου

«ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ»

Πάρος 02.10.2013

Προς: ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογός μας, προτείνει για εκπρόσωπό του στην τουριστική επιτροπή του Δήμου Πάρου, ως τακτικό μέλος τον κ. Καστανιά Γεώργιο (Γραμματέα του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους», τηλ: 6977723555, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και ως αναπληρωματικά μέλη την κ. Μαρίνα Ζουμή (Ταμία του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους», τηλ: 6937193835, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και την κ. Μαρίζα Σιλιτζίρη (Αναπληρώτρια Γραμματέα του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους», τηλ: 6937038318, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Κώστας Μπιζάς

Ο Γραμματέας

Γιώργος Καστανιάς

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων

Πάρου – Αντιπάρου

«ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ»

Πάρος 02.10.2013

Προς: Συντονιστικό των Φορέων Πάρου και Αντιπάρου

Σας γνωρίζουμε ότι οι Σύλλογός μας, προτείνει για εκπρόσωπό του στο συντονιστικό για θέματα υγείας, την κ. Μαρίζα Σιλιτζίρη (Αναπληρώτρια Γραμματέα του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους», τηλ: 6937038318, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας του νησιού είναι γνωστά σε όλους (έλλειψη ιατρών, έλλειψη ιατροφαρμακευτικού υλικού, έλλειψη προσωπικού ΕΚΑΒ, κ.α.). Για τους λόγους αυτούς ο σύλλογος μας θα είναι παρών και θα μετέχει ενεργά ως προς τη βελτίωση και επίλυση των προβλημάτων ιατρικής περίθαλψης του νησιού μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Κώστας Μπιζάς

Ο Γραμματέας

Γιώργος Καστανιάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos