Συνάντηση της Olypmic Air - Aegean για τις αερογραμμές της Πάρου

22 Οκτωβρίου 2013 13:08

Πολύ σημαντικές ειδήσεις για το μέλλον των αερομεταφορών στο νησί μας καθώς και πλήρης διάψευση όλων των «καλοθελητών», προέκυψαν κατά την συνάντηση

που έγινε στις εγκαταστάσεις των εταιριών AEGEAN και Olympic Air στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μεταξύ των υπεύθυνων της νέας εταιρίας του δημάρχου Πάρου κ.Χ.Βλαχογιάννη, του κ.Ε.Ακάλεστου πιλότου του υγειονομικού αεροσκάφους και του πρόεδρου του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου κ.Α.Αλιπράντη.

Κατ αρχήν τα όσα κυκλοφόρησαν στον Αθηναϊκό τύπο ,άλλα και αναπαρήγαγε αβασάνιστα μερίδα του τοπικού , περί κλεισίματος 22 αεροδρομίων , σύμφωνα με τους υπευθύνους των δυο εταιριών είναι τουλάχιστον αστειότητες.

Επιπλέον αλλάζει προς το καλύτερο η εμπορική πολιτική καθώς και η πολιτική τιμών που θα εφαρμοστεί από το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στις πτήσεις, προς και από τα αεροδρόμια της «αγόνου γραμμής» στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το δικό μας.

Το εισιτήριο από οποιοιδήποτε ευρωπαϊκό αεροδρόμιο με την Olympic Air για Πάρο μέσω Ελ. Βενιζέλος θα κοστίζει το χειμώνα 0 ευρώ και για τη θερινή περίοδο 20 ευρώ, ενώ η τιμή των εισιτηρίων για Ελ. Βενιζέλος που αγοράζονται 3 εβδομάδες έως ένα μήνα πριν την πτήση θα είναι 39 ευρώ.

Καταλαβαίνουμε όλοι ποσό σημαντική είναι αυτή η κίνηση που ανατρέπει τα δεδομένα δεκαετιών, για τον απλό επιβάτη άλλα και τους tour operators, στο νησί μας.

Όλοι μας λοιπόν θα πρέπει να εντείνουμε τις πιέσεις μας για την ολοκλήρωση του έργου του νέου αεροδρόμιου , γιατί από τα πιο πάνω γίνεται κατανοητό πόσο σημαντική οικονομική ανάπτυξη θα φέρουν τα νέα δεδομένα που εξήγγειλε η εταιρία και καθιστούν.

Συννημένα σας επισυνάπτουμε την ανακοίνωση της Olympic air ,που δημοσίευσε μετά την συνάντηση.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος       Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos