×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κινεζικό συνεργείο στην Πάρο

23 Οκτωβρίου 2013 14:17

Το νησί μας φιλοξενεί από τις 22 έως τις 24 Οκτωβρίου 8μελές τηλεοπτικό συνεργείο (δημοσιογράφοι - διερμηνείς - συνοδοί), μετά από συνεργασία

με γνωστή εξειδικευμένη εταιρία στον Κινεζικό Τουρισμό, για την οργάνωση δημοσιογραφικού ταξιδιού. Την διοργάνωση του ταξιδιού έχει αναλάβει η Τουριστική επιτροπή του Δήμου Πάρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Λίγα λόγια για τα Μέσα που εκπροσωπούν: Το περιοδικό «World Traveler» (δημοφιλές ταξιδιωτικό μέσο πανκινεζικής μεγάλης κυκλοφορίας) θα αφιερώσει ολόκληρο τεύχος στους προορισμούς του ταξιδίου και θα ετοιμάσει 4 ημίωρες εκπομπές που θα προβληθούν σε 33 περίπου τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Κίνα. Ταυτόχρονα το «R Magazine» (πολύ γνωστό lifestyle με εξειδικευμένο κοινό υψηλού επιπέδου) θα προβάλει προορισμούς ταξιδιού στο πλαίσιο αφιερώματος επίσης ολόκληρου τεύχους στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός της Μαρίας - Γωγώ Ραγκούση εντόπισε το τηλεοπτικό συνεργείο και την πρόεδρο της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου Πάρου Μαρία Χανιώτη σήμερα το μεσημέρι στα σοκάκια της παραδοσιακής αγοράς της Παροικιάς...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos