Πάρος - Μάρπησσα: Ξεκίνησαν οι ανοιχτές συζητήσεις με τους γονείς

03 Νοεμβρίου 2013 17:53

Ο Δήμος Πάρου, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου, του σχολικού συμβούλου της 1ης περιφέρειας της Δημοτικής Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Ηλία Μαρούδα και του

Κέντρου Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ» με την ψυχολόγο Χρυσαυγή Κανελλοπούλου, ξεκίνησαν μια συνεργασία με σκοπό, έναν ευρύτατο και ανοιχτό διάλογο με τους γονείς και τους εμπλεκόμενους φορείς της εκπαίδευσης.

Ένας κύκλος ανοιχτών συζητήσεων που δεν εστιάζουν μόνο στα παιδιά και τους εφήβους αλλά στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς προκειμένου όλοι μαζί να εργαστούν με στόχο ένα καλύτερο αύριο, ένα πιο δημιουργικό μέλλον για τα παιδιά.

Χαρακτηριστικό της συνάντησης στη Μάρπησσα, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, το οποίο πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες συναντήσεις, είναι ότι μετά από τις σύντομες και περιεκτικές εισηγήσεις του κ. Μαρούδα και της κ. Κανελλοπούλου, η συζήτηση εξελίσσεται σε ένα ανοιχτό διάλογο με τους παρευρισκόμενους μεταβάλλοντάς τους από παθητικούς ακροατές σε ενεργούς συμμετέχοντες.

Η παρουσία σας σε αυτές τις συναντήσεις θα αποβεί όχι μόνο σε όφελος των παιδιών σας αλλά και της κοινωνίας μας η οποία αναπτύσσεται, εξελίσσεται και δημιουργεί, μαθαίνοντας σε όλους μας ότι η συνεργατικότητα, πρωτοβουλιών όπως η συγκεκριμένη, είναι αποτέλεσμα μιας πιο υγιούς κοινωνίας.

Πρόγραμμα Συναντήσεων

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 στις 6.30μμ στο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας

1ο & 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ: Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 στις 6.30μμ στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ

Για τα υπόλοιπα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Πάρου θα υπάρξει νέα ανακοίνωση

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos