×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

"Ναι στις εκπτώσεις, όχι στις Κυριακές"

04 Νοεμβρίου 2013 11:20

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου σχετικά  με την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές σημειώνει τα παρακάτω:

Απάντηση στη λάθος πολιτική για το άνοιγμα της Κυριακής έδωσαν καταναλωτές και εμπορικά καταστήματα σε Πάρο - Αντίπαρο, τα οποία παρέμεναν κλειστά.

Το διοικητικό συμβούλιο του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου, ευχαριστεί τα μέλη του που με τη στάση τους τάχτηκαν υπέρ της διατήρησης των κεκτημένων.

Τα καταστήματα - αλυσίδες, που άνοιξαν, όργανα της εξαθλίωσης του εργαζόμενου και εξυπηρέτησης των μεγάλων συμφερόντων της τρόικας και του υπουργείου ανάπτυξης, εισέπραξαν περιφρόνηση από τον καταναλωτή που δεν τα επισκέφτηκε αλλά συνέχισε να κάνει ότι έκανε κάθε Κυριακή.

Η ανάπτυξη κύριοι του υπουργείου δεν έρχεται στην αγορά με τον περίπατο στα καταστήματα.

Η αγορά χρειάζεται τα χρήματα που πήρατε από τον καταναλωτή!!

Μια μερίδα από μικρά καταστήματα που παρασύρθηκαν και λειτούργησαν αδιαφορώντας για το αύριο, δεν θα τα κρίνουμε εμείς. Είμαστε συνάδελφοι, είμαστε πελάτες τους και είναι πελάτες μας και όχι ανταγωνιστές μας.

Μη ξεχνάτε το διευρυμένο θερινό ωράριο που μας επιτρέπει να δουλεύουμε τις Κυριακές που χρειάζεται στης τουριστικές περιοχές. Μην σε ξεγελούν γιατί σε θέλουν δούλο και υπάλληλο της επιχείρησης σου μέχρι να σε τελειώσουν.

Επαγγελματία Αντιστάσου σε αυτούς, όχι στον συνάδελφο σου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos