Ανοικτή Γενική Συνέλευση όλων των συλλόγων Γονέων της Νάουσας

08 Νοεμβρίου 2013 12:28

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και του Λυκείου Νάουσας ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την επαγρύπνηση και ενεργοποίηση όλων των γονέων και κηδεμόνων της Νάουσας.

Σας καλούμε την Τετάρτη 13/11 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας σε Ανοικτή Γενική Συνέλευση για τα ακόλουθα, ζωτικής σημασίας για όλους μας, θέματα :

1) Ενημέρωση από τον κ. Κώστα Αργουζή, μέλος του Συντονιστικού Υγείας, για τις μέχρι τώρα κινήσεις και αποτελέσματα των αγώνων των πολιτών της Πάρου –Αντιπάρου για το Κέντρο Υγείας Πάρου.

2) Ενημέρωση από τη Διοικούσα Επιτροπή και τους γιατρούς του Κ. Υγείας για τα σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του και κατάθεση των προτάσεών τους

Είναι προφανές ότι η παρουσία όλων σας ισχυροποιεί τη φωνή μας για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων του Κέντρου Υγείας, ώστε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν στο μέλλον σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.

Ευχαριστούμε,

Από τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Νάουσας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos