×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ανακοίνωση Punda Beach Club (βίντεο)

15 Νοεμβρίου 2013 21:01

«Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς...»

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μία από τις αποθήκες του θρυλικού PUNDA BEACH CLUB στην Πάρο, όπου στεγαζόταν μέρος του βασικού εξοπλισμού του, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δυστυχώς, η ζημιά για το κορυφαίο Beach Bar της Ελλάδας -που επί 40 χρόνια τώρα προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και απόδρασης από τη σκληρή καθημερινότητα, ενώ δίνει «χρώμα» και νόημα στα καλοκαίρια μας- είναι πολύ σοβαρή, καθώς η αποθήκη και ο εξοπλισμός δεν ήταν ασφαλισμένα...

Κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς και πολύ σύντομα θα ξέρουμε αν οφείλεται στα καιρικά φαινόμενα, σε ανθρώπινο λάθος ή εμπρησμό.

Επειδή όμως «ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς» δεν δεχόμαστε να υποκύψουμε στο πρόβλημα – όσο σοβαρό και αν είναι αυτό – επειδή τόσο η αισιοδοξία όσο και το μεράκι μας για αυθεντική και ποιοτική διασκέδαση είναι μεγαλύτερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε ότι το PUNDA BEACH αναγεννιέται ήδη από τις στάχτες του.

Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε τα νέα αρχιτεκτονικά σχέδια ανακαίνισης του μεγαλυτέρου Βeach Βar της Ελλάδας, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συναυλία συμπαράστασης από δημοφιλείς καλλιτέχνες που έχουν αγαπήσει το PUNDA BEACH CLUB.

Στόχος μας παραμένει, να σας χαρίσουμε μοναδικές εμπειρίες ζωής τουλάχιστον και για τα επόμενα 40 καλοκαίρια σας!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos