×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Το Τέλειο Χτύπημα" (The Best Offer / La migliore offerta

19 Νοεμβρίου 2013 12:48

Τη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Giuseppe Tornatore, σκηνοθέτη της "Μαλένα" και του αριστουργηματικού «Σινεμά ο Παράδεισος»,  

θα προβάλλει η Κιν. Λέσχη του Νηρέα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, στις 19:30. Πρόκειται για μια κλασική, ελεγειακή ιστορία μυστηρίου με αναφορές στον συναρπαστικό χώρο της τέχνης, με πρωταγωνιστή τον οσκαρικό Geoffrey Rush («Ο Λόγος του Βασιλιά») και ένα καλοδουλεμένο αγγλόφωνο σενάριο. Το ατμοσφαιρικό αυτό θρίλερ, ντυμένο με τη μουσική του Ennio Morricone, σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία στην Ιταλία.

Υπόθεση:

Ο Virgil Oldman (Geoffrey Rush) είναι ένας εξαιρετικός εκτιμητής, δημοπράτης και συλλέκτης έργων τέχνης. Εκκεντρικός, σνομπ και ανορθόδοξος δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν και ειδικά στο αντίθετο φύλο να τον πλησιάσει. Όταν η Claire (Sylvia Hoeks), μια κληρονόμος που πάσχει από αγοραφοβία, ζητάει τη βοήθεια του, ο Virgil θα αισθανθεί μια ακαταμάχητη έλξη για εκείνη. Το μυστήριο που καλύπτει την πελάτισσα του θα τον παρασύρει σε μια συγκλονιστική περιπέτεια  που θα του αλλάξει τη ζωή.


"Μπαμπούλες Πανεπιστημίου"

Την ίδια ημέρα (24/11), στις 11:30, θα προβληθεί για τους μικρούς σινεφίλ η παραγωγή της Pixar/Disney "Μπαμπούλες Πανεπιστημίου", σε σκηνοθεσία Dan Scanlon.

Υπόθεση:

Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βασόβσκι και Τζέιμς Σάλιβαν, πριν 12 χρόνια (στην ταινία "Μπαμπούλες"), ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο δεν άντεχαν το ένα το άλλο. Το "Μπαμπούλες Πανεπιστημίου" μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν κολλητοί φίλοι.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ακούγονται οι Αντώνης Λουδάρος και Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos