Πάρος, Νάουσα: Τιμητική αποκατάσταση για τον Δημήτρη Μίχα

21 Νοεμβρίου 2013 01:50

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου στις 20/11, αποκαταστάθηκε η αναγραφή της λέξης ΗΡΩΑΣ πάνω στην τιμητική πλακέτα

που βρίσκεται στον σταθμό των ταξί της Νάουσας  η οποία και τοποθετήθηκε εκεί πριν λίγους μήνες στη μνήμη του Δημήτρη Μίχα, του συμπολίτη μας  που έπεσε νεκρός τον Αύγουστο του 2012 προσπαθώντας να εμποδίσει τη διαφυγή θρασύτατων ληστών τράπεζας.

Η απόφαση αυτή του Δ.Σ. Πάρου λήφθηκε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του Δημήτρη Μίχα καθώς η λέξη ΗΡΩΑΣ είχε προσφάτως αφαιρεθεί, εφαρμόζοντας την από περίπου πριν ένα χρόνο απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για αναγραφή στην μαρμάρινη πλακέτα «ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΑΞΙ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑ»

Η νέα απόφαση αποκατάστασης συνάδει με το κοινό αίσθημα απόδοσης τιμής στον ηρωικό συμπολίτη μας και αποδίδει την αυτοθυσία της θαρραλέας πράξης του αποτελώντας τον ελάχιστο συμβολικό φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης όλων μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos