×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Δημοψήφισμα στις 16 Φεβρουαρίου 2014 – Πρώτη φορά στην Ελλάδα σε τοπικό επίπεδο (Βίντεο)

26 Νοεμβρίου 2013 02:22

Την περασμένη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου η Ολομέλεια του Συντονιστικού των φορέων για την Υγεία έλαβε μια ιστορική απόφαση για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Χθες 25 Νοεμβρίου  στη νέα συνεδρίαση της ολομέλειας λήφθηκε η απόφαση για την ημερομηνία του δημοψηφίσματος που είναι η Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014.

Η Ολομέλεια μέσα από μια διαλογική συζήτηση κατέληξε στην προαναφερθείσα  ημερομηνία ενώ η γενική κατεύθυνση όσον αφορά τα ερωτήματα ή το ερώτημα του δημοψηφίσματος κινείται πιθανότατα προς την γενική απεργία.
Τοπικό δημοψήφισμα δεν έχει διεξαχθεί ποτέ στην Ελλάδα και θα είναι για  πρώτη φορά σε Πάρο και Αντίπαρο.
Μέχρι να φτάσουμε στην ημέρα της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος θα προηγηθούν συγκεντρώσεις στα χωριά της Πάρου και φυσικά στην Παροικία ώστε να οριστικοποιηθεί το ερώτημα της γενικής απεργίας ή και άλλα ερωτήματα που ενδεχομένως να υπάρξουν.
Ο κ. Αργουζής λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης μιλάει στο psts.gr. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.



Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου ξεκικούν οι συναντήσεις με ΔΕΥΑΠ και το απόγευμα στις Λεύκες της Πάρου, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη προγραμματίζεται συνάντηση με τους εργαζόμενους του Δήμου Πάρου.

Στη συνέχεια ακολουθεί πρόταση για το δημοψήφισμα όπως αυτή παρουσιάστηκε από το σύλλογο εργαζομένων της ΔΕΥΑ Πάρου στη συνάντηση της ολομέλειας.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ

ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ  ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ

ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Στα πλαίσια διαμαρτυρίας για την τραγική και απαράδεκτη συνεχιζόμενη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της Δημόσιας Υγείας στα νησιά μας , για τις ελλείψεις και  την υποστελέχωση  του Κέντρου Υγείας Πάρου και των Αγροτικών ιατρείων Πάρου και Αντιπάρου συμφωνείτε να κηρυχτεί και να συμμετάσχετε σε 24ωρη   ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ  όλων των Δομών , Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων , Δημοσίων και Ιδιωτικών , της Πάρου και Αντιπάρου , δηλώνοντας έτσι την αγανάκτηση και την απαίτηση μας για εξεύρεση μονίμων λύσεων στα θέματα υγείας των νησιών μας από το αρμόδιο Υπουργείο ;

ΝΑΙ  ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

ΟΧΙ   ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ

ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos