×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Νέα Δ.Σ. για τους Λευκιανούς Πάρου και Αθήνας

02 Δεκεμβρίου 2013 10:02

Διπλές εκλογές είχαμε χθες Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 σε δυο Συλλόγους Λευκιανών Πάρου. Η πρώτη εκλογική διαδικασία ήταν για τον Προοδευτικό Σύλλογο Λευκιανών Πάρου (έχει έδρα την Αθήνα) και η δεύτερη για τον Μ.Ε.Ε.Α.Σ. ΥΡΙΑ Λευκών που έχει έδρα τις Λεύκες Πάρου.

Οι εκλογές στην Αθήνα

Την Κυριακή το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον Προοδευτικό Σύλλογο Λευκιανών Πάρου στη λέσχη του Συλλόγου στην Αθήνα. Για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ψήφισαν 116 μέλη. Για το νέο Δ.Σ. υποψηφιότητα έβαλαν 11 μέλη (εξελέγησαν οι πρώτοι εννέα σε ψήφους) ενώ για την εξελεγκτική επιτροπή έβαλαν τέσσερις ε(ξελέγησαν οι τρεις πρώτοι σε ψήφους).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Προοδευτικό Σύλλογο Λευκιανών Πάρου έχουν ως εξής (η σειρά είναι με τους ψήφους που συγκέντρωσαν τα υποψήφια μέλη):

Για το νέο Δ.Σ.:

1. Καστανιάς Α:. Κώστας: 88

2. Λουκής Δ. Αποστόλης: 80

3. Κυδωνιεύς Κ. Ιωάννης: 70

4. Χανιώτη Ι. Μαρία: 67

5. Κοντού - Θεοδωροπούλου Γ. Μαργαρίτα: 62

6. Μέλιου - Σκορδίλη Δ. Ελένη: 58

7. Μπουκίου - Κυδωνιεύς Ο. Μαριαρίνα: 55

8. Πανωρίου Ελένη: 51

9. Καπαρού Π. Δέσποινα: 48

10. Κρητικού Θ. Αικατερίνη: 41

11. Κονταράτος Ε. Κώστας: 26

Οι εννέα πρώτοι σε ψήφους εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Για την εξελεγκτική επιτροπή:

1. Βαξεβανίδης Δημήτρης: 93

2. Αρκά Αικατερίνη:63

3. Κορωναίος Νίκος: 62

4. Ζαφειρίου Φλώρα: 33

Οι τρεις πρώτοι σε ψήφους εκλέγονται.

Την ερχόμενη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 τα νέα μέλη θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Συλλόγου για να συγκροτηθούν σε σώμα.

Οικονομική ενίσχυση για το Θέατρο των Λευκών

Η Γενική Συνέλευση του Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου που πραγματοποιήθηκε στη λέσχη του Συλλόγου χθες Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 δεσμεύτηκε ομόφωνα -έπειτα από πρόταση του αποχωρήσαντα προέδρου Δημήτρη Βαξεβανίδη- για οικονομική ενίσχυση 15.000 ευρώ, από το νέο Δ.Σ., για τα δυο σημαντικά έργα που πραγματοποιήθηκαν στις Λεύκες, την ανάπλαση του Θεάτρου και τη δημιουργία δημόσιων τουαλετών δίπλα στο Κοινοτικό Μέγαρο.

Ο κ. Βαξεβανίδης στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του τόνισε -ανάμεσα στα άλλα- και την αναγκαιότητα οικονομικής στήριξης των δυο σημαντικών έργων για τις Λεύκες και ζήτησε από το σώμα να ψηφίσουν υπέρ της πρότασης του. Στην προτροπή του δε αν κάποιος ή κάποια από το σώμα έχει διαφορετική άποψη να λάβει το λόγο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση εκτός από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λευκών Αποστολή Παντελαίο το παρών έδωσαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αμαρουσίου Παπά Νικόλας, οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Γαληνός Ραγκούσης, Πανώριος Στέφανος, Δρόσος Γεώργιος και φυσικά μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Οι τελευταίοι μπορεί να μην έχουν καταγωγή από τις Λεύκες αλλά αγαπούν το χωριό και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Για πρώτη φορά το παρών έδωσε και ο εγγονός του πρώτου προέδρου Σκιαδά Ηρακλή του Γεωργίου (ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1925), Σκιαδάς Γ. Ηρακλής. Ο κ. Σκιαδάς έδειξε εντυπωσιασμένος από την προσέλευση του κόσου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και δήλωσε πως θα είναι στο πλευρό του Συλλόγου και ότι θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες.

Στην Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός.

Οι εκλογές στις Λεύκες

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή στην ψηφοφορία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Μ.Ε.Ε.Α.Σ. ΥΡΙΑ Λευκών Πάρου. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κοινοτικού Μεγάλου έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Συλλόγου (και οι δυο εγκρίθηκαν με απόλυτη πλειοψηφία) και στη συνέχεια τα μέλη του Συλλόγου ψήφισαν για τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για το νέο Δ.Σ. έβαλαν 10 υποψήφια μέλη (εξελέγησαν οι επτά πρώτοι σε σταυρούς) ενώ για την εξελεγκτική επιτροπή έβαλαν τρία μέλη (εξελέγησαν και τα τρία).

Ψήφισαν 108 (έγκυρα 106 - άκυρα 2).

Ακολουθούν τα αποτελέσματα (η σειρά είναι με τους ψήφους που συγκέντρωσαν τα υποψήφια μέλη):

1. Κοντός Ιωάννης του Γεωργίου: 96

2. Κρητικού Παρασκευή του Ευστρατίου: 82

3. Ρήγας Θεόδωρος του Ελευθερίου: 77

4. Κονταράτος Ιωάννης του Ανδρέα: 73

5. Μπαρμπαρή Αικατερίνη του Παναγιώτη: 68

6. Παναρίτης Βασίλειος του Ιωάννη: 65

7. Αλεξοπούλου Αφροδίτη του Κωνσταντίνου: 56

8. Θεοδωροπούλου Μαρουσώ του Ιωάννη: 50

9. Ρούσσος Χαράλαμπος του Στεφάνου: 36

10. Ραγκούσης Νικόλαος του Ιωάννη: 15

Οι επτά πρώτοι σε ψήφους εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου που θα συνεδριάσει τις προσεχείς ημέρες για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Για την εξελεγκτική επιτροπή:

1. Παντελαίου Μαρία του Κωνσταντίνου: 68

2. Χανιώτη Άννα του Λουκά: 68

3. Χανιώτη Νικολέτα συζ. Αναστασίου: 64

Εκλέγονται και οι τρεις.

Στη φωτογραφία, που είναι από τις εκλογές στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών, τα μέλη που εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ. του Μ.Ε.Ε.Α.Σ. ΥΡΙΑ Λευκών Πάρου. Απουσιάζει από τη φωτογραφία ο κ. Βασίλης Παναρίτης.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos