Ενημέρωση γραμματείας συντονιστικού φορέων για την δημόσια υγεία

07 Δεκεμβρίου 2013 14:00

Στις 5 Δεκεμβρίου 2013 συνεδρίασε η Γραμματεία του Συντονιστικού της Υγείας, προκειμένου να διαμορφώσει ένα συγκεκριμένο προγραμματισμό δράσεων, στα πλαίσια της υλοποίησης της σχετικής

ομόφωνης απόφασης που ελήφθη στις 25/11/2013, για την διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος της 16ης Φεβρουαρίου 2014 σε Πάρο και Αντίπαρο.

Διαπιστώθηκε η μέχρι τώρα πολύ θετική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στις πρώτες επαφές που επιχείρησε το Συντονιστικού με τους φορείς των Λευκών, των Μαρμάρων, της Μάρπησσας, του Κώστου, καθώς και με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ και του Δήμου Πάρου.

Παράλληλα, καθορίστηκαν οι ακόλουθες συναντήσεις του Συντονιστικού:

με τους φορείς της Αγκαιριάς, τη Δευτέρα 9/12/2013 και ώρα 18.00μ.μ., στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς.

με το εργατικό δυναμικό του Δήμου Πάρου, την Τρίτη 10/12/2103 και ώρα 13.00μ.μ., στο χώρο της αποθήκης του Δήμου Πάρου.

Με τους φορείς της Νάουσας, την Τετάρτη 11/12/2013 και ώρα 17.00μ.μ., στην αίθουσα του Αγ. Αθανασίου.

Διαπιστώθηκε επίσης η ανάγκη ξεχωριστών συναντήσεων με κατηγοριοποιημένες ομάδες επαγγελματιών της Πάρου και της Αντιπάρου. Στη βάση αυτή, θα πραγματοποιηθεί και ειδική ξεχωριστή συνάντηση με το σύνολο των εκπαιδευτικών κοινοτήτων (γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί) των δύο νησιών.

Επισημάνθηκε η ανάγκη να εκδοθούν άμεσα σχετικές αποφάσεις στήριξης του Δημοψηφίσματος από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Πάρου και Αντιπάρου.

Στα πλαίσια αυτά, η Γραμματεία καθόρισε νέα ημερομηνία συνεδρίασης της Ολομέλειας του Συντονιστικού στις 12 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο : Οργάνωση και προετοιμασία του Δημοψηφίσματος

Θέμα 2ο : Ενημέρωση από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου-Αντιπάρου.

Η παρουσία όλων των μελών του Συντονιστικού κρίνεται πλέον απαραίτητη και επιβεβλημένη. Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά, ότι οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές για κάθε πολίτη της Πάρου και της Αντιπάρου.

Η Γραμματεία του Συντονιστικού

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos